fbpx

Back to nature bij Center Parcs met je vriendinnen of je gezin

Samen met de kinderen in de moestuin werken, yoga tussen de geiten en met een ranger op pad in de natuur. Er heeft een nieuwe wind gewaaid door Center Parcs en de parken worden steeds meer een natuurbeleving gericht op de verbinding tussen mens en natuur. In Center Parcs Het Meerdal kun je dit al helemaal ervaren.

Een weekendje of weekje Center Parcs was altijd al ontspannend. Een mooi huisje, lekker het bos in, van alles te doen en de kinderen vermaken er zichzelf, maar nu Center Parcs een nieuwe merkstrategie heeft en zich steeds meer richt op de natuurbeleving, is het er helemaal leuk geworden. In de parken, maar ook daarbuiten, door de natuurlijke omgeving ook bij de vakantie te betrekken. Een plek waar het niet alleen goed toeven is met je gezin, maar ook bijvoorbeeld samen met je vriendinnen. Samenzijn in de natuur en met elkaar! Het Meerdal is een van de parken waar je de natuur al helemaal op een nieuwe manier kunt ervaren en echt even helemaal in het nu komt. Op de Beleefboerderij bijvoorbeeld. Hier kunnen gasten van alles leren over wat groeit en bloeit. In de Smakenkwekerij kun je bijvoorbeeld kruiden, vruchten en fruit plukken en alles leren over tuinieren en planten, terwijl kinderen van hun ‘oogst’ in de Natuurkeuken een lekker gerecht kunnen leren maken. Er is een moestuin en een klauterwoud, waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven met een ‘ravotparcours, ‘durfparcours’ en ‘schommelbomen’ en je kunt er activiteiten doen als ‘geitenyoga’ (yoga tussen de geiten). Meerdere keren per week is het mogelijk om met de ranger op pad te gaan en de natuur op en rond het park te verkennen. Ook leuk is bijvoorbeeld het Vitaminium, een pad door het park met een smulbos en bessenbos waar allerlei vruchten en noten groeien. Kinderen leren zo spelenderwijs van alles over de natuur en je steekt er zelf ook nog wat van op!

VIP cottages

De huisjes in bijna alle parken hebben inmiddels een metamorfose ondergaan en helemaal speciaal zijn de zogeheten VIP cottages van Center Parcs, Deze huisjes zijn ingericht met natuurlijke materialen en liggen op de mooiste plekken in de natuur en zijn lekker luxe met een eigen sauna, bubbelbad, barbecue op je privéterras en heerlijke bedden. Super-de-luxe dus, dat nieuwe Center Parcs. Fijn is natuurlijk dat je, eenmaal in een park, helemaal je eigen programma kunt bedenken, van actief zijn met de kinderen tot even helemaal niets in je eigen tuin middenin de natuur. Een plek om helemaal op te laden dus.

Meer informatie vind je op de site van Center Parcs.

WENDY Voorjaarsspecial

In de nieuwe voorjaarsspecial van WENDY vind je nog veel meer leuke tips voor uitjes en plekken die je helemaal tot rust brengen. In de special lees je daarnaast veel verhalen over het manifesteren van je eigen leven en het vinden van je levenskracht. In een vierluik vertellen Maxime Meiland, Kim Kötter, Halina Reijn en de zussen Anne en Esther Vedder over hun weg naar geluk en succes. Ook waren we thuis bij Frans en Mariska Bauer in Fijnaart, voor wie het heftige tijden zijn na het herseninfarct van Mariska. Hoe ze daarmee omgaan en waar ze hun levenskracht vandaan halen vertellen ze in een uitgebreid en openhartig interview. Ook maakten we een binnenkijker in het boshuis van Charlotte Labee, geven we veel tips die kunnen helpen om in je kracht te komen en vertellen we alle ins en outs over intermittent fasting.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF