fbpx

Avontuur. Ervaringen. Plezier. ‘Het leukste reisje van Nederland’ is van start

Afgelopen vrijdag was de aftrap van ‘Het leukste reisje van Nederland’ in het Spoorwegmuseum in Utrecht. ‘Het leukste reisje van Nederland’ is 10 dagen lang dé culturele beleving voor jong en oud.

Gevarieerd programma

Op zeven verschillende plekken in het museum kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma dat door verschillende culturele partners wordt ingevuld. Het Spoorwegmuseum werkt hiervoor samen met Naturalis, Eye Filmmuseum, Zuiderzeemuseum, Afrika Museum, Fotomuseum Den Haag en TivoliVredenburg. De reis eindigt in een Dome voor het Maliebaanstation waar de Utrechtse kunstenaar Mondo Leone je meeneemt op een verticale reis.

Een gezellig, cultureel familie-uitje

‘Het leukste reisje van Nederland’ is tot en met 1 juli te bezoeken. Kom en laat je verbazen, verrassen en verwonderen in het Spoorwegmuseum. Reis met ‘Het leukste reisje van Nederland’ naar de oertijd of vlieg muzikaal de wereld over. Pak je paspoort, verzamel de stempels van alle 7 bestemmingen en maak een unieke reis!

Online kaartverkoop

Kaarten zijn online verkrijgbaar op www.hetleukstereisjevannederland.nl De voorpret is natuurlijk net zo belangrijk, dus start ‘Het leukste reisje van Nederland’ al vanaf huis en maak gebruik van de speciale voordeelactie met het NS-dagretour ticket. Museumkaarthouders hebben gratis toegang.

‘Het leukste reisje van Nederland’ wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van de BankGiro Loterij. Beschik jij over een BankGiro Loterij VIP-KAART? Dan hebben jij en 3 vrienden gratis toegang tot ‘Het leukste reisje van Nederland’.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF