fbpx

Amsterdam is beachproof!

Pak je zonnebrand er maar bij, want Strandzuid heropende een stadstrand achter de RAI voor een heel nieuw seizoen van zon, zee en stad. Helemaal beachproof! Op 11 mei viert Strandzuid de zomer van 2018 met de beroemde Grand Opening Bierborrel.

Strandzuid

Ook dit jaar verzamelt Strandzuid alle stranddagen op één locatie. Een meeting begint in ‘t afgezonderde The Beach House en eindigt bij de vuurkorf op het strand. Een ja-woord wordt gevierd in The Boat House. Tot dansen met schoenen in de hand aan toe. Aan The Beach Bar bestellen strandgangers hun verkoelende drankjes om zo lang mogelijk op het terras te blijven hangen. Op het bierterras verzamelen groepen vrienden zich rond de statafels met ingebouwde ice buckets. The Playground is het strijdtoneel voor potjes beachvolleybal. En de twee stadsstranden brengen onder de titel The Beach alles samen.

Nieuwe zomer, nieuw menu

Voor het nieuwe seizoen werd de menukaart van Strandzuid flink onder handen genomen en het borrelterras vergroot om alle soorten groepen hun perfecte stranddag te bezorgen. Centraal op het strand ligt The Restaurant, een plek om van hittegolf tot Hollands zomerweer aan te schuiven. Het restaurant van Strandzuid volgt de elementen ‘Surf, turf, earth’. Gerechten zijn ingedeeld in drie thema’s: vis (surf), vlees (turf) of raw en vegan (earth) – voor wie lekker strak in het badpak wil zitten.

En een nieuw seizoen bracht een heleboel nieuwe culinaire inspiratie. The Restaurant wisselt maandelijks van gerechten om zo onophoudelijk te vernieuwen. Op het menu onder andere smokey ribs, flat chicken, een hele dorade en bietenburger. Maar ook de vegan Rainbowl of de signature beef short rib met mosterd-barbecuesaus. De Josper grill levert diepe barbecuesmaken. Barbecueweer of niet.

Proost!

Op 11 mei viert Amsterdam een nieuw strandseizoen met de Grand Opening Bierborrel. Entree is gratis, maar wees er op tijd bij.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF