fbpx

Alles over de Vloeibare Dagcrèmes van Dr. Hauschka + ontvang een cadeau

Gedurende de dag treedt je huid in contact met de wereld en vormt ze tegelijkertijd een beschermend schild. De 100% natuurlijke Vloeibare Dagcrème biedt beschermende verzorging en is al sinds jaar en dag een van de bestsellers. In het assortiment is er keuze uit drie verschillende crèmes. Welke past het best bij jouw huidbeeld?

Voor elk huidbeeld

De Activerende Vloeibare Dagcrème stimuleert de doffe, vochtarme huid. De Kalmerende Vloeibare Dagcrème versterkt de gevoelige huid die snel rood wordt of last heeft van couperose. Tot slot de derde, de Balancerende Vloeibare Dagcrème voor de jeugdige huid. Deze dagcrème brengt de vette, gemengde huid in balans.

De zijdezachte textuur van de drie vloeibare dagcrèmes hydrateert de huid en beschermt de hele dag door. Alle drie kenmerken ze zich door een lichte formule, die snel intrekt. De producten hydrateren en verzorgen de huid de hele dag.

Ontvang een cadeau

Bij aanschaf van een Vloeibare Dagcrème ontvang je nu een 30 ml Reinigingscrème cadeau. De Vloeibare Dagcrème 50ml is al verkrijgbaar vanaf €24,95. Ga naar www.drhauschka.nl.

Over Dr. Hauschka

Dr. Hauschka streeft niet naar een specifiek schoonheidsideaal; schoonheid is namelijk voor iedereen anders. En juist dat vinden wij zo mooi. We houden van ieders individualiteit. De 100% natuurlijke producten van Dr. Hauschka helpen je huid op eigen kracht gezond en mooi te blijven. De verschillende samenstellingen met heilzame plantenextracten geven elk huidbeeld iedere dag weer effectieve impulsen. Voor reiniging, versterking, verzorging en zelfs make-up.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF