fbpx

6 tips om je huis flexibel in te richten!

Elke woning is anders, ze zijn er in alle vormen en maten. De ruimtes zo efficiënt mogelijk inrichten kan nog best lastig zijn. De styling expert van Piet Klerkx geeft zes makkelijke tips om je huis flexibel in te richten.

Tips

 1. Kies een bank welke bestaat uit verschillende losse modules, deze kun je volledig aan elkaar schakelen tot een geheel of verdelen over 2 delen. Bijvoorbeeld de bank Lucado, deze kun je in zijn geheel koppelen met een poef ertussen, maar je kunt ook de poef vrij plaatsen.
  Lucado
 2. Neem geen grote salontafel maar kies voor een groep van verschillende kleinere tafeltjes/poefjes. Zo kun je de groep in zijn geheel voor de bank plaatsen maar je kunt ook de tafeltjes in de ruimte verdelen. Je kunt deze bijvoorbeeld aan weerszijde van de bank te zetten, zo heb je je drankje dichtbij.
  salontafel
 3. Je kunt een roomdivider los in de ruimte zetten zodat je een grotere ruimte als het ware in tweeën verdeeld. Wil je wat anders, dan kun je de roomdivider ook gewoon tegen de wand plaatsen en als opberger gebruiken.
  roomdevider
 4. Twijfel je of je een hoekbank neemt of een combi 3-zitsbank  met fauteuil dan geeft de laatste meer flexibiliteit. Een hoekbank is vaak te groot om deze anders in een ruimte te plaatsen, daarentegen kun je de combinatie makkelijker omzetten. Mocht je met de jaren iets willen vervangen, dan kun je bij de combinatie een deel vervangen en heb je weer een nieuw interieur.
  bank piet klerkxStoel piet klerkx
 5. Hang een wandplank op en zet hier schilderijen en persoonlijke bezittingen op. Je kunt eindeloos wisselen met decoratie en lijsten en zo heb je steeds iets anders op de wand.
 6. Soms kunnen hanglampen bepalend zijn voor de plaats van de zit- of eethoek. Kies liever een booglamp als je je huis flexibel wil inrichten.
booglamp


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF