fbpx

6 keukengadgets die je leven makkelijker maken

Eerlijk is eerlijk, koken is vaak al lastig genoeg. Na een dag werken is het toch altijd weer een tegenvaller dat er gekookt moet worden. Maar waarom zouden we het ons zelf niet gewoon een stuk makkelijker maken? Speciaal voor jou hebben wij de 6 handigste keukengadgets op een rijtje gezet, waardoor jij de feestdagen gemakkelijk en zonder stress doorkomt! 

1. BlueTooth thermometer

Zodra wij zeggen dat je controle over de keuken kunt houden zonder daar zelf te zijn, denk je dat we een grapje maken. Maar dit is tegenwoordig echt mogelijk! Met een BlueTooth thermometer lees je de temperatuur van je smartphone af. De thermometer meet nauwkeurig de temperatuur van jouw eten. Via BlueTooth stuurt hij de temperatuur door naar de app op jouw smartphone. Nu kun je met kerst lekker bij je familie en vrienden zitten zonder de hele tijd in de keuken te moeten staan. Een echte win-winsituatie!

Bluetooth Thermometer

Foto: Pinterest

2.  Wortel scrubhandschoenen

Hoe handig is dit! Met scrubhandschoenen verwijder je in een handomdraai al jouw vuil en aarde van je wortels. Trek de handschoenen aan en geef jouw wortels een flinke scrub. Dit kun je natuurlijk ook bij andere groenten doen. Heel snel heb jij jouw groenten vrij van vuil, terwijl de schil wel onbeschadigd blijft. Zo behoud je alle mineralen en vitamines uit de schil, die normaal met een dunschiller verwijderd worden.

Scrubhandschoenen

Foto: Pinterest

3. Citrus sprayer

Geef jouw vlees- en visgerechten een extra frisse bite met deze super handige keukengadget. Snijd een stukje van de citroen (of andere citrusvrucht) af en duw de sproeier in het vruchtvlees. Sprayen maar! Nu wordt de kans gelukkig ook een stuk kleiner dat er per ongeluk weer een druppel citroen in je oog spat!

Citrus spray

Foto: Pinterest

4. Eierkoker

Natuurlijk kun je jouw eieren bakken in een pannetje met kokend water maar een eierkoker maakt het veel gemakkelijker en het resultaat is altijd goed. Heb je altijd een te hard of een te zacht ei? Dan is een eierkoker wat voor jou! Het apparaat kun je instellen op hoe hard of zacht je de eieren wilt.

Eierkoker

Foto: Pinterest

5. Handige afgietpan

Het water afgieten is vaak toch een dingetje en gaat niet altijd soepel. Misschien gebruik je een vergiet of doe je het op de ouderwetse manier door een kier te laten tussen de pan en de deksel. Wij hebben hier nu de oplossing voor! Deze pan combineert het namelijk beide. Op de deksel zitten gaatjes waardoor jij makkelijk het eten kunt afgieten. Ideaal!

Afgietpan

Foto: Pinterest

6. Spiraalsnijder

Dit is ideaal voor je spaghetti, groenten of fruit. Door dit handige apparaat is jouw eten heel fijn gesneden. Met de hand lukt het nooit om dit zo fijn te schillen. Het scheelt ook nog eens tijd waardoor jij jouw eten zo op tafel hebt! De slierten of dunne plakjes die je snijdt staan leuk en fleuren jouw gerecht op.

Spiraalsnijder

Benieuwd naar Miljuschka’s Vega Kerstmis? Bekijk hier haar cheesecake receptWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF