fbpx

5x de leukste kinderuitjes

Met deze warme dagen zijn er genoeg dingen om samen met je kind te doen. Ga lekker naar buiten en geniet samen met je kind van verschillende activiteiten. In onze lente-special vind je ook verschillende uitjes die je met je kind buiten kan doen. 

1. Het klimbos

In Nederland zijn er verschillende klimbossen die je kan proberen. Ga het avontuur aan en slinger door de bomen met verschillende obstakels. De bossen hebben oplopende hoogtes, zodat er voor elk niveau een uitdagende route te doen is. Vanaf 8-jarige leeftijd mag een kind zelfstandig klimmen. Dit mag een spannende middag beloven voor zowel jou als je kind. Ga bijvoorbeeld naar het klimbos in de Apenheul of in Harderwijk.

2. Disc Golf in de Schoorle Duinen

Disc Golf spelen met familie in de natuur is niet alleen leuk, maar ook gezond voor lichaam en geest. Je kunt echt de dagelijkse beslommeringen even achter je laten en helemaal opgaan in het spel. Dit spel is een soort van golf, alleen dan met een frisbee. Deze disc of frisbee moet je in het doel ofwel ‘hole’ gooien. Doordat je voor dezelfde uitdaging staat, kom je dichter tot elkaar en versterk je de band met je medespelers.

kinder uitjes

3. Boerderij Roke’s erf

Genieten in Ommen voor jong en oud. Deze boerderij biedt verschillende activiteiten aan. Bezoek het maisdoolhof of speel een potje boerenbos-golf. Een andere activiteit is koe schilderen wat bij een regenachtige dag in de strospeelschuur kan en met mooi weer bij het boerenhuisje. Met deze activiteit mag er op de mooiste manier een koe geschilderd worden op canvas. Op het speelveld, in het boerenbos en tot slot in de strospeelschuur is genoeg te doen.

4. Een pretpark

Een pretpark, misschien voor de hand liggend, maar wel fantastisch om naar toe te gaan. Er zijn in Nederland verschillende pretparken te bezoeken. Eén van de mooiste is toch wel de Efteling. Hier vind je werkelijk allerlei attracties voor jong en oud. Een leuke dag vol spanning en gezelligheid. Met jongere kinderen is de Julianatoren in Apeldoorn ook echt een aanrader!

5. Nederlands Openluchtmuseum

Wil je jouw kind wat bijbrengen over de geschiedenis van Nederland? Dan is het Openluchtmuseum in Arnhem hiervoor de juiste plek. Bijna alle gebouwen zijn origineel en stonden vroeger door heel Nederland. Ook zijn er verschillende activiteiten te doen. Rijd mee met een historische tramrit of  loop binnen bij de smederij. Genoeg te doen. Misschien steek jij er ook nog wat van op!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF