fbpx

5x de leukste apps om je foto’s te bewerken

1. Facetune

Deze app wordt ook wel ‘Photoshop in het klein’ genoemd. Facetune heeft naast een heleboel filters ook veel andere bewerkingsopties. Zo kun je bijvoorbeeld je tanden witter maken of je wallen verbergen na een nachtje doorhalen. Ook kun je moeiteloos je grijze haar ‘verven’, puistjes wegwerken of je gezicht slanker maken.

€3,99 voor Android en iOS

2. Snapseed

Deze app biedt professionele bewerking zonder dat je er ook maar een cent voor hoeft te betalen. Je kunt bijvoorbeeld de kleur van je kleding bewerken of zelfs een gedeelte van de foto weghalen. Verder zit Snapseed vol standaardbewerkingen zoals belichting, contrast en uitsnijden. Uiteraard vind je ook genoeg filters om je foto’s op te leuken.

Gratis voor Android en iOS

shutterstock_233381296

3. Instagram

De app Instagram kennen jullie natuurlijk al, maar toch mag ‘ie niet in dit lijstje ontbreken. Via dit online platform kun jij al je mooie foto’s direct delen met familie en vrienden. Met de juiste filters maak jij je eigen persoonlijke fotogalerij.

Gratis voor Android en iOS

4. Diptic

Wil je meerdere foto’s in één keer delen? Gebruik dan eens Diptic om de mooiste collages te maken. Kies een leuk frame en plaats je foto’s er in. Voeg tekst toe en een leuke filter en deel je kunstwerkje meteen met de rest van de wereld.

€0,75 voor Android en €0,99 voor iOS

SnapMovie

Foto’s zijn leuk, maar filmpjes zijn minstens zo gaaf om te delen. Met SnapMovie deel je in een handomdraai korte video’s. Film fragmenten van een paar seconden en laad ze in SnapMovie. De app maakt er zelf een mooi geheel van en voor je het weet heb je een prachtig filmpje om met je vrienden te delen.

Gratis voor Android en iOS

Deze artikelen worden mede mogelijk gemaakt door Telfort. Voor meer tech handige tips bezoek je het blog van Telfort. Om de week vind je op Wendy Online de beste tips en tricks op het gebied van apps & tech.

Banner TelfortWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF