fbpx

5x creatieve dingen te doen op druilerige dagen

Nu de herfst is begonnen zullen we weer vaker binnen zitten. Dit is dé kans om nieuwe hobby’s op te pakken of nieuwe baksels uit te proberen. Laat je creativiteit de vrije loop met deze 5 tips!

Crochet

Crochet topjes, tassen en vestjes zijn nu helemaal hip. En je hebt maar twee dingen nodig: een haaknaald en haakgaren. Je kunt met elke garen haken, of het nou katoen, linnen of wol is. Online staan genoeg tutorials om je op weg te helpen. Maar je kan natuurlijke ook je creatieve zelf de vrije loop laten. Je bent er even mee bezig maar dan heb je wel een nieuw zelfgemaakt item.

crea 1 5x creatieve dingen te doen op druilerige dagen

Eigen thee maken

Wat is een lekkerder dan een warm kopje thee in de koude maanden? En hoe leuk is het om dan zelfgemaakte thee drinken. Het is niet alleen een leuke tijdsbesteding maar ook veel gezonder. Je kan bijvoorbeeld kurkuma, munt of gedroogde bloemen in je thee doen.

crea 2 5x creatieve dingen te doen op druilerige dagen

Geurkaarsen maken

Zelf geurkaarsen maken is heerlijk ontspannend en super simpel. Je kan natuurlijk een pakket kopen maar je kan ook zelf de voorwerpen in huis halen. Dit heb je nodig: kaarslonten, kaars wax, potjes/mal om het in de gieten, geurolie, hittebron, pan en kom en satéprikkers. Kies een geurolie die jij lekker vindt en geniet heel de herfst van een heerlijk geurende woonkamer.

crea 3 5x creatieve dingen te doen op druilerige dagen

Bakken

In deze tijd van regen en kou is bakken altijd een goed idee. Je kan zelf genieten van jouw baksels en hopelijk de mensen om je heen ook. De smaken van: appel, kaneel en pompoen zullen niet weg te denken zijn deze herfst. Probeer bijvoorbeeld deze pompoen brownies eens.

crea 4 5x creatieve dingen te doen op druilerige dagen

Spelletjescafé

Als je het huis even wilt verlaten is een spelletjescafé de perfecte plek om uren te genieten. Café Bosco, in Amsterdam is een enorm sfeervol spelletjescafé. Met de looks van een gezellige woonkamer kan je tot in de late uurtjes spelletjes spelen zoals: Kolonisten van Catan, Cards Against Humanity en Rummikub. Bestel een biertje en een bitterbal en speel het uitgebreide spelletjesassortiment uit.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF