fbpx

5x apps om je foto’s te bewerken

Hoe leuk is het om met trots jouw foto’s te delen. Maar eerlijk waar… soms zien gemaakte foto’s er net wat beter uit als ze iets bewerkt zijn. Met de volgende apps kan je jouw kiekjes net dat beetje extra geven! De apps zijn beschikbaar voor iOS of Android en gratis te downloaden, maar hebben wel in-app aankopen. Wij hebben ze voor je getest.

1. VSCO

VSCO is beschikbaar voor iOS, maar ook voor Android. Hier zijn de mooiste filters te vinden en kan je inspiratie opdoen van mede VSCO-gebruikers. Ook kun je de foto simpel bewerken door bijvoorbeeld de belichting of helderheid aan te passen. De basisfuncties zijn aanwezig.

2. Snapseed

Snapseed is ontwikkeld door Google, deze is beschikbaar voor Android en iOS en is makkelijk in gebruik. Je kunt de basis van een foto bewerken, zoals de kleur en belichting. Waar de meesten de app voor gebruiken, is de functie om ongewenste objecten uit een beeld te verwijderen.

3. Darkroom

De app Darkroom is alleen beschikbaar voor iOS en wordt gezien als één van de beste foto-editors die beschikbaar is voor dat besturingssysteem. Je kunt je eigen filters maken door middel van de 10 gebundelde filters en 20 premium filters. Met darkroom kan je de diepte in jouw foto’s bewerken en praktische tools gebruiken voor curven en kleuren.

4. Polarr

Polarr is zowel voor iOS als Android beschikbaar. Ook deze app beschikt over veel filters en je kunt jouw eigen filters delen met anderen. Mocht je Photoshop gebruiken, dan is het handige aan Polarr dat er ondersteuning is voor de verschillende lagen in een afbeelding.

5. Enlight Photofox

De app Enlight Photofox is alleen beschikbaar voor iOS. Als je jouw creativiteit volledig de vrije loop wil laten gaan, dan is Enlight Photofox wat voor jou. Je maakt met deze app de meest surrealistische beelden. Voeg beelden samen en laat je inspireren door de uitleg die wordt gegeven.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF