fbpx

5 tips en trends om thuis langer te genieten van het buitenleven

Met de winter in volle gang, is het tijd om jouw buitenruimte om te toveren tot een fijne plek waar je het hele jaar door van kunt genieten. Ontsnap aan de binnenmuren en haal het maximale uit je tuin met deze vijf tips en trends.

Weerbestendig meubilair

Om echt van je buitenruimte te kunnen genieten, is het belangrijk om te investeren in weerbestendig meubilair. Kies voor materialen zoals teakhout, metaal of kunststof die bestand zijn tegen de weersinvloeden. Comfortabele kussens en dekens voegen niet alleen gezelligheid toe, maar zijn ook gemakkelijk op te bergen wanneer dat nodig is.

Een stijlvolle overkapping

Een van de meest populaire trends voor het verbeteren van de buitenleefervaring thuis, is het toevoegen van een stijlvolle overkapping aan je tuin. Of je nu van plan bent om gezellig buiten te dineren, te ontspannen met een goed boek, of gewoon wat quality time door te brengen met vrienden en familie, een overkapping biedt de perfecte beschutting tegen de elementen. Ga je voor de optimale bescherming? Kies dan voor een overkapping met glazen schuifwanden.

Een overkapping hoeft niet alleen dienst te doen als bescherming tegen regen en zon. Denk aan het toevoegen van comfortabele loungebanken, een buitenkeuken of zelfs een vuurplaats. Zo transformeer je je overkapping tot een veelzijdige buitenruimte waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Groene wanddecoraties en verticaal tuinieren

Breng de natuur naar je tuin door te kiezen voor groene wanddecoraties of verticaal tuinieren. Hangende plantenbakken, klimplanten op trellissen en levende groene muren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar dragen ook bij aan een gezonde en rustgevende omgeving.

Slimme technologie

Breng je buitenleefervaring naar een hoger niveau door slimme technologie toe te voegen. Denk aan slimme verlichtingssystemen, een weerbestendig audiosysteem of zelfs een slimme thermostaat voor je buitenruimte. Met deze technologische snufjes kun je de sfeer eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeuren.

Een vuurplaats of -korf toevoegen

Een vuurplaats voegt niet alleen warmte toe op koele avonden, maar creëert ook een gezellige sfeer. Het is de perfecte plek om marshmallows te roosteren, verhalen te delen of gewoon te genieten van de dansende vlammen. Klinkt heerlijk toch met deze winterse dagen?WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF