fbpx

5 podcasts over geluk en gezondheid die je niet mag missen

Er is niets heerlijker dan even uitrusten. Loop een rondje door het bos of plof op de bank. Door op deze momenten een podcast te luisteren, word je niet alleen vermaakt, maar leer je ook nog eens iets nieuws! Wie weet helpen ze jou wel om gelukkiger of gezonder door het leven te gaan. 

1 PsychoLogisch Podcast

In deze podcast gaat psycholoog Sabine Klaver elke aflevering in gesprek met (ervarings)deskundigen over alles wat met psychologie te maken heeft. Door het thema bespreekbaar te maken, hoopt ze het taboe rondom geestelijke gezondheid te doorbreken.

2 De wonderen van manifesteren

Rochelle Balmer en Willemijn Welten zijn dol op manifesteren! In hun podcast leer je van alles over spiritualiteit, van bijzondere ontmoetingen tot intuïtie.

3 Over Routines

Er staan ook veel podcasts over sport op Spotify. In deze podcast stapt Arie Boomsma in de levens van uiteenlopende bijzondere mensen. Onder andere spreekt hij met kickbokster Badr Hari, schrijfster Tatjana Almuli en the iceman Wim Hof. Droog opstaan, ijsbaden en meditatie, Arie onderzoekt waarom mensen dit precies doen.

4 Kim & Jaap: Nu Wij Niet Meer Praten

In deze podcast bespreken Kim Kötter, bekend als presentatrice en zanger Jaap Reesema hoe het is om naast hard werken, een heel gezin draaiende te houden. Elke aflevering bevraagt dit stel elkaar over een compleet ander onderwerp. Én het is nog grappig ook. Luisteren dus!

5 Slaaptijd

Moeite met slapen? Dan is deze podcast voor jou bestemt. De afleveringen zitten vol met slaapmeditaties. Elke aflevering bevat een ander onderdeel van deze meditaties. Houd jij je ogen nog open?WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF