fbpx

5 heerlijke winterse wandelingen

Sneeuw bedekte bomen en een winters landschap: voor de liefhebbers van winterse wandelingen is dit hét moment om deze vijf betoverende winterwandelingen te verkennen en te genieten van de winterpracht. Dus trek die warme wandelschoenen alvast aan!

Wandelroute Bosch en Duin (4,4 km)

Beschrijving:
Verken de Bosch en Duin-wandelroute in Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen voor een betoverende winterwandeling vlakbij Arnhem. Met 4,4 kilometers aan goed gemarkeerde paden, leidt deze route je door schilderachtige bossen en duinen. Tijdens de winter transformeert het landschap in een serene winterwonderland met met sneeuw bedekte bomen. Ideaal voor wandelaars van verschillende niveaus, biedt deze route een ontspannen ontsnapping aan de drukte.

Familieroute uitzichtpunt Schaapskooi Veluwezoom (2,5 km)

Beschrijving:
Ontdek de Familieroute naar het Uitzichtpunt Schaapskooi Veluwezoom voor een leuke en korte wandeling. Deze route, geschikt voor gezinnen, leidt je naar het prachtige uitzichtpunt bij de Schaapskooi in Nationaal Park Veluwezoom. Volg de goed gemarkeerde paden gedurende 2,5 kilometer en geniet van de natuurlijke omgeving.

Het hoogtepunt van deze familieroute is het schitterende uitzichtpunt bij de Schaapskooi. Perfect voor gezinnen en kinderen om de natuur te verkennen en te genieten van een korte wandeling.

Gulperberg G3 Gulpen-Wittem (6,8 km)

Beschrijving:
Verken de Gulperberg G3-route in Gulpen-Wittem, Zuid-Limburg, met een afstand van 6,8 km. Deze wandelroute neemt je mee door het prachtige landschap van Gulpen-Wittem, waar je kunt genieten van de natuur en het uitzicht op de Gulperberg. De goed gemarkeerde paden maken deze route toegankelijk voor wandelaars van verschillende niveaus.

Natuurgebied Pannenhoef (8,8 km)

Beschrijving:
Ontdek het prachtige natuurgebied Pannenhoef met de 8,8 km lange wandelroute. Deze route neemt je mee door de natuurlijke schoonheid van Pannenhoef, waar je kunt genieten van een afwisselend landschap en rustige paden. De wandeling is geschikt voor verschillende wandelniveaus, en de goed aangegeven route maakt het gemakkelijk om de omgeving te verkennen.

De Sprengenberg (1,16 km)

  • Locatie: Nationaal Park Sallandse Heuvelrug
  • Link naar route: De Sprengenberg

Beschrijving:
Verken de prachtige Sprengenberg met de Familieroute op de Sallandse Heuvelrug. Deze korte wandelroute is speciaal ontworpen voor gezinnen en kinderen, waardoor het een ideale keuze is voor een ontspannen familie-uitje.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF