fbpx

5 eigenschappen van een stier

Stier is het astrologisch teken van mensen geboren tussen tussen 21 april en 21 mei. Stieren zijn ondernemend en laten sterke indrukken achter. Ze hebben een bekende reputatie als koppig en houden niet van verandering. Wel zijn ze makkelijk in de omgang en zoeken niet graag ruzie. Ze zijn super creatief en zullen je altijd steunen. Wij hebben de meest uitgesproken eigenschappen van de stier voor je verzameld.

1. Koppig

Zowel man als vrouw zijn koppig van aard. Stieren hebben een sterke eigen mening en die eigen mening steken ze niet onder stoelen of banken. Ze zijn erg uitgesproken en nemen niet graag iets aan van anderen, ook niet als ze weten dat zij ergens wél een punt hebben.

2. Gestructureerd

Zekerheid, geborgenheid en structuur zijn kernbegrippen voor de stier. Ze zijn erg georganiseerd wat betreft tijd, maar ook op financieel gebied. Van verrassingen houden ze zeker niet, ze willen graag ver van te voren weten wat hen te wachten staat.

3. Gestrest

Met stress kan een stier helemaal niet omgaan. Ze raken snel gespannen en daardoor gefrustreerd. Geef een stier dan vooral de ruimte, in dit soort situaties trekken zij zich liever even terug. Gelukkig kunnen ze dingen ook snel weer loslaten en zijn ze het ook snel weer vergeten.

4. Creatief

Stieren zijn erg ruimdenkende mensen, zijn geinteresseerd in kunst en hebben oog en gevoel voor kleur en vorm. Ze houden ervan om dingen te maken met hun handen. Door hun creatieve geest komen ze altijd met een oplossing en vinden ze het leuk om anderen daarmee te inspireren.

5. Veroveraar in de liefde

Om de aandacht van een stier te behouden, kun je ze beter niet achterna lopen want dan verliezen ze snel hun interesse. Ook in de liefde zien ze graag een uitdaging. Een stier is een echte doorzetter en wil daarom graag zijn best doen om iemand voor zich te winnen. Als een stier je eenmaal als geliefde ziet, zullen ze je trouw blijven en je blijven steunen, wat er ook gebeurt.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF