fbpx

Deze zomer ontspan je niet alleen terwijl je geniet van de zon, je kunt ook ultiem ontspannen door een hilarische film te kijken. Geniet van deze kijktips!

Mamma Mia! De musical

Kijk jij de film Mamma Mia! elk jaar wel een keer of krijg je geen genoeg van de nummers van ABBA? Musical Mamma Mia! is er een vol romantiek en humor. Waan je even op een zonnig Grieks eiland en zing mee met de grootste hits van ABBA. De hoofdrollen worden vervuld door René van Kooten, Carolina Dijkhuizen en Brigitte Heitzer.
‘Mamma Mia!’, vanaf augustus in de theaters

No Hard Feelings

Actrice Jennifer Lawrence, bekend van onder meer The Hunger Games, is deze zomer weer op het witte doek te zien. In No Hard Feelings speelt ze niet alleen de hoofdrol, ze produceert de film ook zelf. De scherpe, hilarische komedie gaat over Maddie die een opmerkelijke vacature ziet: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maddie komt er al snel achter dat Percy zich niet zomaar laat inpakken.
‘No Hard Feelings’, nu in de bioscoop

The Out-Laws

Deze romantische komedie is dé tip voor een zomerse avond. Adam DeVine en Nina Dobrev spelen de hoofdrollen én dat belooft wat. Owen Browning (Adam DeVine) is een nuchtere bankdirecteur die op het punt staat te trouwen met de liefde van zijn leven, Parker McDermott (Nina Dobrev). Wanneer zijn bank tijdens hun huwelijksweek wordt overvallen door de beruchte Ghost Bandits, gelooft hij dat zijn toekomstige schoonfamilie, die net in de stad is aangekomen, de beruchte criminelen zijn.
‘The Out-Laws’, vanaf 7 juli op Netflix

Superposition

Het Zweedse stel Stine en Teit en hun jonge zoon Nemo verruilen Kopenhagen voor een huisje in een afgelegen bos. Ze willen onderzoeken of ze zich buiten de beschaving kunnen redden en of ze een andere manier kunnen vinden om samen te zijn met hun gezin. Het lijkt een sprookje, tot ze ontdekken dat ze toch niet zo afgezonderd zijn als ze dachten.
‘Superposition’, vanaf 3 augustus in de bioscoopWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF