fbpx

3 bijzondere vakantie locaties: boek vroeg!

Begin januari kriebelt het om dingen anders te gaan doen. Gezonder leven, meer tijd voor jezelf, leren nee te zeggen, rustiger aan doen. Én dit jaar eens op tijd die zomervakantie boeken! Deze eerste weken van het nieuwe jaar barsten de vakantiekriebels in alle hevigheid los. Geprikkeld door de Vakantiebeurs en alle reclame-uitingen kom je vast tot een mooie bestemming, maar dan? Weg zijn alle goede voornemens, je hebt stress. Want waar vind je dat ene leuke en fijne vakantieplekje wat ook nog vrij is? Wil je niet te lang zoeken? Onze tip: vroeg boeken!

Deze bijzondere plekjes maken je blij én hebben nog een plekje voor je vrij!

Bella Italia met (kleine) kinderen

In de streek Le Marche (De Marken) ligt Agriturismo Fortuna Verde, op 15 kilometer van zee. In een glooiend landschap, omringd door wijngaarden, staan ingerichte safaritenten en leuke belltenten. Lekker buiten leven met alle comfort. Kinderen vermaken zich uren met elkaar, in de speeltuin, de zandbak, met helpen in de moestuin en plonsen in de tub. Jij geniet van een wijnproeverij en ’s avonds aanschuiven voor een smakelijke maaltijd.
https://www.bijzonderplekje.nl/agriturismo/fortuna-verde

bijzonder plekje bijzonder plekje

Quality time onder de Griekse zon

Op het Griekse eiland Kreta ligt Villa Ippocampi, een klein hotel met grote charme, voor volwassenen. Ben je op zoek naar een romantisch verblijf, heb je de behoefte aan rust, wil je even opladen of gewoon even geen kinderen om je heen? Laat je in de watten leggen bij Nikos en Lydia met een heerlijk ontbijt in de zon, een paar ontspannen uurtjes aan het zwembad, de leukste tips om ’s avonds te gaan eten.
https://www.bijzonderplekje.nl/hotel/villa-ippocampi-griekenland

ippocampi

Naar het strand in eigen land

Een vakantie aan zee is altijd een goed idee! Wie neem jij mee? Vakantieverblijf De Trommel ligt bij het gezellige Zeeuwse Domburg, direct achter de duinen. Op het erf van de Trommel vind je knusse 2-persoons huisjes, 6-persoons schuurwoningen en een 8-persoons vakantiehuis. Of je nu alleen gaat, met twee of grote of kleine kinderen, iedereen wordt blij van het strand. Ook in eigen land!
https://www.bijzonderplekje.nl/aan-zee/trommel-zeeland

bijzonder plekje bijzonder plekje

Op BijzonderPlekje.nl vind je de meest bijzondere adressen in Europa, van idyllische theetuin tot kindvriendelijk vakantiehuis, van kleurrijke pipowagen tot designhotel. Een persoonlijke selectie van Marleen Brekelmans, die de komende tijd haar ontdekkingen deelt op Wendy Online.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF