fbpx

25 jaar All You Need Is Love!

all you need is loveRobert ten Brink is al 25 jaar het gezicht van de ultieme televisiekraker All You Need Is Love. Wendy vroeg Dr. Love naar het geheim, zijn eigen liefdesleven en de verhalen die geen mens ooit zal vergeten. Want het is tijd voor liefde, meer dan ooit…

All You Need kwam, zag en overwon. Want er was dat waanzinnig eenvoudige format: schuchtere verliefde durft niet direct de liefde te verklaren, geeft een video aan de olijke open, niet te negeren Robert, die trekt iemand de caravan in, laat de video (‘Hallo Tanja, dit is Wim, ken je mij nog, wat denk je ervan, gaan wij eens een avondje uit?’) zien en vaak genoeg: bingo! Soms lachen, soms huilen, vrijwel altijd: tranen. En grenzeloos veel herkenning.

W: ‘Die caravan waarin jij die mensen de video’s liet zien, was zo goed. Was die er meteen?’

R: ‘Ja, al de eerste dag dat we met het idee bezig waren, hebben we die voor achtduizend gulden gekocht. We wisten dat er iets moest komen, een busje, een dingetje. Op gevoel hebben we toen die caravan gekozen. Het begin was spannend. Ging het wel werken? Kregen we een brief: Mijn vriend is net weg, maar ik wil hem wel graag terug, kan dat ook? Dat werd dus een top-onderwerp. En er keken al snel een miljoen mensen. Dat werd anderhalf miljoen, twee miljoen, vier miljoen. Vijf jaar lang is dat zo gebleven. Er heerste een All You Need-mania. Als ik een bezem ging kopen bij de Blokker, dook al het personeel de kelder in. O god, daar is hij! Voor wie komt-ie?

Ben je benieuwd naar het hele interview met Robert ten Brink en Wendy? Lees het in de WENDY #11!

Bron: Wendy Magazine – Robert HeukelsWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF