fbpx

12x de warmste wintermusthaves!

We moeten er toch echt aan geloven nu, zonder sjaal kunnen we niet meer naar buiten. Koude oren, statisch haar of bevroren handen het hoort bij de tijd van het jaar. Alleen s’ochtends op de fiets zijn we hier toch minder blij mee, als we ijskoude tegenwind hebben. Daarom hebben wij voor jou de perfecte sjaals en mutsen die jij nodig hebt om deze winter te overleven! 

Hoe groter en grover de sjaal, hoe beter!

De trend voor sjaals deze winter is hoe groter en grover de sjaal, hoe beter! Komt dat eens goed uit want nu hebben we helemaal een goede reden om zo’n grote sjaal om onze nek te doen! Om met deze dagen keelpijn te voorkomen doet zo’n grote sjaal om onze nek wonderen. Wij hebben daarom de leukste trendy sjaals voor jou uitgekozen zodat jij warm gekleed de deur uitgaat!

Gebreide mutsen

Niks is zo heerlijk om in de winter een warme muts op je hoofd te hebben. Het voorkomt koude oren, statisch haar en staat ook nog eens hartstikke trendy! Mocht je juist toch statisch haar krijgen van een muts dan hebben wij voor jou de gouden tip! Spuit van te voren een beetje haarlak in je muts. Hier de leukste mutsen op een rijtje!

 

Ook de behoefte aan een heerlijke warme trui met dit weer? Bekijk hier onze favorieten! 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF