fbpx

10x leuke tips als het regent

Bah! Er wordt weer veel regen voorspeld. Maar wat kan je doen als het regent? De keuzes zijn beperkt. Wij geven jou 10 leuke tips om te doen als het met bakken uit de hemel komt. 

1. Thuis-wellness

Zet een muziekje aan, ga voor een douche of bad, scrub je lichaam, was je haar met die nieuwe shampoo, doe een maskertje op… kies voor wat jij lekker vindt en geniet!

2. Mini World

Historische en moderne maquettes schitteren hier in diverse landschappen: polder, kust, haven. Elke 24 minuten valt de nacht en verlichten duizenden lampjes deze piepkleine wereld.

3. Binnen picknicken

We kunnen de zon ook gewoon naar binnen halen. Stoelen en tafels aan de kant, een kleed op de grond, zomers muziekje erbij, lekkere hapjes en klaar is Kees.

Picknick binnen

4. Tassenmuseum

De enige plek waar je aan de hand van een collectie tassen een reis door de tijd maakt.

5. Karaoke

Stiekem vinden we het allemaal leuk om te zingen. Zelfs als je er niks van kunt. Dus zet je Wii aan of zoek op YouTube je favoriete liedje met songtekst!

6. Bezoek een overdekte markt

Bij de Hallen Amsterdam of Markthal Rotterdam kun je je uren vermaken met het proeven van heerlijk eten, een bezoekje aan de bioscoop (in Amsterdam) of lekker shoppen.

7. Trotseer regen en wind

Ruisende wind, tikkende regen… uit studies blijkt dat deze natuurgeluiden rust en kalmte geven. Zoek die dus op, maak een heerlijke bos- of strandwandeling en laat de stress wegspoelen.

Regen

8. Museum Voorlinden

Een kleine onbekende, maar wel een héél leuk museum als je van moderne kunst houdt. Het ligt prachtig in de natuur en, ook erg fijn: er staan geen lange Amsterdamse rijen.

9. Bowlen

Bijvoorbeeld discobowlen op muziek met licht- en rookeffecten. Dan heb je ook een goed excuus om die hippe bowlingschoenen weer te kunnen dragen.

10. Naar de bios

Altijd fijn als het regent: naar de bios. Angry Birds 2 draait nu in de bioscopen. Bij de kleintjes zal deze film over vogels die op een eiland wonen en niet kunnen vliegen zeker in de smaak vallen.

BioscoopWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF