fbpx

Winnen op woensdag: Xsensible Jersey sneaker

Vanaf morgen kunnen onze enkellaarsjes weer vervangen worden door sneakers! Moedernatuur maakt plaats voor de lente en daar hoort natuurlijk een nieuwe outfit bij, met nieuwe schoenen. Deze woensdag mogen wij in de winnen op woensdag rubriek een paar Xsensible Jersey sneakers weggeven. Nieuwe stappers, daar word iedereen vrolijk van toch?

Over Xensible

Xsensible is een Nederlands merk, geproduceerd in Portugal, dat van oorsprong gezondheids schoenen maakt. De schoenencollectie is niet alleen uniek dankzij het balanspunt in het midden van de zool dat zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. Xsensible is ook het eerste merk ter wereld dat een patent heeft op stretchleer. Dankzij dit bijzondere leer rekken de schoenen mee en zitten ze comfortabel. De gehele schoenencollectie is verkrijgbaar in verschillende wijdtematen en hebben een uitneembaar voetbed. Dankzij de combinatie van balans en demping zeg je doei tegen stijve, pijnlijke of vermoeide voeten!

WIN

Wij mogen 1x een paar Xenbsible Jersey sneakers weggeven. Laat op onze social media kanalen: Instagram en Facebook, achter waarom jij moet winnen. Wie weet loop jij binnenkort zelf op deze stappers door de stad.

(Visited 7 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief