fbpx

Winnen op Woensdag: The Bodyshop drops of youth

Deze week in de rubriek winnen op woensdag mogen we vier pakketjes weggeven van The Bodyshop uit de lijn: Drops of Youth. The Body Shop heeft gebruikgemaakt van plantstamceltechnologie om haar iconische lijn Drops of Youth te ontwikkelen. Verrijkt met beschermende Edelweiss, verstevigende blauwe zeedistel en vernieuwende zeevenkel, helpt onze skincare-lijn Drops of Youth de huid bij het effectief bestrijden van de eerste tekenen van veroudering.

Dit pakket bestaat uit:

Drops of Youth Liquid Peel

De gelachtige textuur transformeert zich in een peeling nadat het in aanraking komt met de huid. Het helpt bij het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen.

Het is zachter dan een klassieke peel en je kunt het 2 à 3 keer per week gebruiken, bij voorkeur voor het slapen. Breng 2 doses aan op de toppen van je vingers. Masseer het in op de droge huid gedurende 20 seconden totdat
de textuur verdikt in kleine stukjes en spoel het af.

Drops of Youth Essence Lotion

Dit is een frisse en verkwikkende gezichtslotion met een gel-formule de huid voorbereid op het dagelijkse verzorgingsritueel.

Drops of Youth Cream

De kracht van deze crème? Een actieve blend van 3 plantstamcellen, bekend om hun vernieuwende eigenschappen. Edelweiss om zijn beschermende kwaliteiten, sea holly (zeevenkel) vanwege zijn verstevigende werking en criste marine (blauwe zeedistel) die bijdraagt aan de natuurlijke celvernieuwing.

Voor meer informatie over deze productlijn bekijk dan thebodyshop.nl

WIN:

Wij mogen vier van deze Drop of Youth pakketten weggeven. Like onze pagina en reageer onder onze social media-pagina’s Instagram en Facebook waarom jij dit pakket wilt winnen.

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief