Winnen op Woensdag: 3 pakketen van Cellics huid- en vitaliteitsverzorging t.w.v. €250,-!

Wil je vitaal ouder worden en blijven stralen? Met deze producten van Cellics kan dat. Beide producten bevatten veel goede aanvullende ingrediënten om je vitaal te houden, met de meest krachtige huid ingrediënten. Voor het beste huidresultaat. Deze producten bevatten alles in één. Check snel hoe je een van deze producten kunt winnen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 3 pakketen weggeven met daarin Cell Elixer Limitless en Cell Omega met een waarde van €250,-!

Cellics huidverzorging

Suzan en Isabel: “We realiseerden ons dat er veel meer resultaat aan de huid te behalen valt, door van binnenuit te werken.”
Suzan en Isabel vinden het bijzonder om te zien dat we zo gefocust zijn op de buitenkant. We geven met gemak geld uit aan dure crèmes. Doen deze wat ze jou wel eens beloven? Waarschijnlijk niet. Na het lezen van dit artikel snap jij waarom.

Jonge vs. oude huid

 Hier zie je een duidelijk verschil tussen een jonge, nog stevige huid en een verouderde, slappe huid. Wil jij jeugdigheid bewaken? Dan wil jij volume behoud. 

Je ziet in het plaatje dat de productie van Ceramiden, Hyaluronzuur, Elastine en Collageen minder is naarmate we ouder worden. Dit komt, omdat we vanaf ons 30e in serieuze aantallen van nature minder produceren. Zo werkt ons lichaam nou eenmaal. Dat terwijl je ook afbreekt door bijvoorbeeld zon, een slecht milieu, stress, slechte voeding, een slechte nachtrust. Geen ideale situatie.
Wat we dan het beste kunnen doen is zorgen dat we Ceramiden, Hyaluronzuur en Collageen aanvullen en dit beschermen. Samen met het Elastine.
Dit kan door middel van suppletie, welke via de bloedbanen in jouw onderliggende huidlaag komt. Daar waar het aan volume bouwt. 

Daar zoekt Collageen verbindingen met elkaar, om meer en meer stevigheden te vormen. Hyaluronzuur trekt hier vocht aan, waardoor het zorgt voor volume en een fijne hydratatie. En Ceramiden houden de huid bij elkaar. Waardoor deze een beschermend laagje vormen om jouw belangrijkste huidprocessen hieronder te beschermen. Samen bewaken ze Elastine.

En crèmes dan?
In veel gevallen kunnen crèmes niet door de bovenliggende huidlaag heen. Door zijn beschermende functie wil deze alles buitenhouden. Wat crèmes wel doen, is een extra beschermend laagje vormen. Eigenlijk net als de Ceramiden. Ook verzorgen ze je bovenste huidcellen, zodat je huid er ook vanaf buiten mooi uit ziet. 

Wanneer je op leeftijd raakt, wil je dus aanvullen van binnenuit!
Suzan en Isabel bedachten hiervoor dé oplossing. Namelijk een poeder dat je makkelijk mengt in water, sap of een smoothie en dat alles in één bevat. Geen losse potten meer.

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om jouw huid te verwennen met deze heerlijke producten? Vul hieronder je gegevens in en laat ons via de socials weten waarom jij dit zo graag zou willen winnen!
Veel succes!
Vul je gegevens hier in: https://cellics.nl/Wendy-winactie

Cell Elixer Limitless

Naarmate we ouder worden, verliezen we collageen. Collageen is een eiwit door heel ons lichaam en zorgt voor stevige botten, soepele gewrichten, maar ook voor een stevige huid. Het verlies van oa collageen zorgt dus ook voor rimpels. Om deze redenen bevat Cell Elixer Limitless collageen, om jouw jeugdigheid te bewaken.  Ook bevat het allerlei vitaminen en mineralen die we al snel tekort komen, maar essentieel zijn om je lijf goed te laten functioneren. Samen met spijsverteringsenzymen en antioxidanten (celbeschermers) – om processen die plaatsvinden in je lijf en huid extra te beschermen. Om het huidvolume nog eens extra bij te staan mogen Hyaluronzuur en Phytoceramides niet ontbreken. Hyaluron zuigt als het ware vocht uit de omgeving om zo ook volume te creëren en een fijne hydratatie te behouden. Phytoceramides beschermen dit proces, maar ook het collageen.
Wil jij vitaal ouder worden? En blijven stralen? Met het Cell Elixer Limitless gaan maar liefst 29 ingrediënten het natuurlijke verlies aan bouwstenen tegen.

Cell Omega

Cell Omega bevat essentiële vetzuren die een bijdrage leveren aan jouw vitaliteit en de functie van de huid, bescherming van onderliggende gezonde cellen en weefsels. Iedereen zou (vinden wij) in de basis gebaat zijn bij het innemen van goede Omega 3 vetzuren.
Waarom? Met de voeding anno nu, eten we veel te veel ontstekingsbevorderend voedsel (Omega 6). Omega 3 vetzuren (goede vetzuren) zijn er om deze ontstekingen uit te kunnen zetten. Maar zelfs iedere dag vette vis (vol Omega 3) kan niet meer voldoende betekenen. Ontstekingen kunnen zich anders uiten in: vocht-/vetophoping, vroegtijdige veroudering, huidproblematiek, een niet al te fit gevoel, onrustige darmen (die weer in direct verband staan met je huid), etc. Je voelt je gewoon niet zo fit en ziet dit ook. Dit zit het werken aan jouw huid in de weg.Voor vrouwen trouwens ook erg fijn als hulp bij balans in de hormonen.