fbpx

Winnen: een 5-daagse ‘Mi-Time reis’ in Spanje

Door: Lisa

Foto: Shutterstock

Zorgeloos en ontspannen tijd voor jezelf? Het geluk van het wegdromen? Even een paar dagen lief zijn voor jezelf in een prachtige omgeving? Dat is waar de Mi Time reis over gaat. Vijf dagen ontspannen in Spanje met een kleine selecte groep. Jij kunt dit winnen!

Hoe is het ontstaan?

Je dromen achterna gaan? Super spannend! Wij krijgen er in ieder geval een bak energie van en het brengt ook nog eens prachtige momenten met zich mee. Dit hangt allemaal samen met thema’s werkgeluk en voldoening uit je werk. Over deze thema’s hebben we met zijn drieën meerdere gesprekken gehad. We fantaseerden over tijd voor jezelf, ontspanning, ontzorgen, bewegen, gezond eten, etc. Onze dromen kwamen samen en daar ontstond het idee om een reis te organiseren. Niet zomaar een reis, nee een reis waarbij je volledig ontzorgd wordt. Het thema van de reis is volledige me time of zoals wij het zijn gaan noemen “Mi Time”! Kun jij je voorstellen dat je 5 dagen lang op een fantastische mooie rustgevende plek in Spanje kunt genieten van volledige tijd voor jezelf? Oftewel 5 dagen ontsnappen van de alledaagse hectiek; opladen, relaxen, energie hervinden, balans en verwennerij.

Wat te doen?

Deze tijd kun je besteden op een manier waar jij jezelf het prettigst bij voelt. Wij faciliteren een gevarieerd programma. Denk hierbij aan yoga, bootcamp, coaching sessie, massage, persoonlijk stylingadvies en gezond eten. Uiteraard is alles naar eigen wens en is er ook genoeg vrije tijd aanwezig voor een heerlijke wandeling, eindelijk dat goede boek te lezen of een lekkere plons in het verwarmde zwembad te nemen. Jij bepaalt uiteindelijk zelf hoe jij deze dagen besteedt om lief te zijn voor jezelf, te resetten, ultiem te kunnen ontspannen en te relaxen.

Wie zijn wij?

Saskia, Ilse en Wendy. We hebben alle drie een gezin. Saskia werkt als ZZP-er, houdt van reizen, bootcamps en gezond eten. Ilse is kapster, houdt er van om naar de wellness te gaan en vindt het heerlijk om mensen van stylingsadvies te voorzien. Wendy werkt als IT-er, houdt van wandelen op het strand, boeken lezen, DISQ’en en gezond eten.

Actievoorwaarden

– Prijs is te winnen door één persoon
– Obv een 2-persoonskamer
– Alleen bij doorgang van de reis (minimaal acht deelnemers) (15-9 is sluitingsdatum)
– Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing (zie onze website)
– De winnaar kan aan al de verwenmomenten deelnemen

Win!

 

Ben jij toe aan een paar dagen rust om weer helemaal te kunnen opladen? Dan is deze reis echt iets voor jou! Reageer onder onze Facebook of Instagram post waarom jij deze reis graag wilt maken en wie weet ga jij binnenkort naar Spanje.

  • Let op: de reis gaat dus pas door bij aanmelding van minimaal acht personen

 

(Visited 1.080 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief