fbpx

Winnen: 10×2 kaartjes voor de Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs komt er weer aan! Zaterdag 16 februari tot en met zondag 24 februari wordt de RAI in Amsterdam omgetoverd tot een waar ‘huishoudwalhalla’. Onze eigen Wendy opent de beurs samen met Rico Verhoeven en Nicole Babay. Wil jij er dit jaar graag (weer) bij zijn? Lees dan snel verder, want wij mogen deze week 10×2 kaartjes voor de Huishoudbeurs weggeven. 

Het programma

Net als altijd kun je ook dit jaar weer van alles doen op de Huishoudbeurs. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar deskundig interieuradvies, tips voor verlichting of kleur in je huis? Dan kun je terecht bij één van de interieurstylistes van Decorette. Samen kom je tot een geweldig plan om jouw huis een nieuwe look te geven! Wil je liever iets doen? Dan kun je meedoen met een lesje stoelyoga. Omkleden is niet nodig, je hebt er alleen een stoel voor nodig. Tijdens de Huishoudbeurs kan je ontdekken wat stoelyoga voor jou kan betekenen en hoe je het kunt inpassen in je dagelijkse leven. Uiteraard kun je ook genieten van optredens, zoals Monique Smit, Thomas Berge en Xander de Buisonjé!

Interieuradvies

Interieuradvies

Wij zijn er ook

Nog een leuke bijkomstigheid: de WENDY redactie is er ook bij! Je kunt bij ons terecht om lekker relaxt een WENDY te lezen, maar je kunt ook DISQ’en. Heb jij de Huishoudbeurs app al gedownload? Kras het vakje van WENDY open en kom gratis een speciale WENDY mini magazine bij ons ophalen!

Win!

Ben jij een echte Huishoudbeurs-fan en wil jij er dit jaar ook absoluut weer bij zijn of ben je er nog nooit geweest en heb je er altijd al eens naartoe gewild? Dit is je kans, want wij geven namelijk 10×2 kaarten weg. Reageer in de comments op onze sociale media-kanalen Instagram en Facebook met wie jij graag naar de Huishoudbeurs wilt. 
(Visited 75 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief