fbpx

WIN het Mindf*ck 101 illusies & experimenten boek van Victor Mids

Kan jij net zoals ons maar geen genoeg krijgen van Victor Mids? Wij geven 5 exemplaren van zijn boek: Mindf*ck 101 Illusies & Experimenten weg!

Te zien

In seizoen vier van zijn tv-programma Mindf*ck bij de NPO. Sinds 17 maart staan bekende én onbekende Nederlanders weer met hun mond vol tanden als Victor ze verbluft met magische illusies en wetenschappelijke experimenten. ‘Vergeleken met seizoen één is het veel makkelijker geworden om BN’ers te strikken. Tegenwoordig vragen sommigen zelf aan mij of ze in het programma mogen. Een luxepositie. Ze maken iets mee wat ze niet rationeel kunnen verklaren en dat is een bijzondere emotie die je als volwassene niet zo vaak meer ervaart.’ Dit seizoen doen onder meer Rico Verhoeven, André van Duin, Chantal Janzen en Ellie Lust mee. Voor zijn fans heeft Victor groot nieuws: ‘Van 25 tot en met 28 oktober sta ik voor het eerst met Mindf*ck in het theater met meerdere shows in AFAS Live in Amsterdam. Voor mij is dat een droom die uitkomt. Een limiterende factor van televisie is dat mensen kunnen denken: het is doorgestoken kaart. Nu krijgen ze eindelijk de kans om het met hun eigen ogen te zien

WIN

Wij mogen 5 keer het boek Mindf*ck 101 illusies en experimenten van Victor weggeven! Stuur een mailtje naar winactie@wendymultimedia.nl om welke magische reden jij moet winnen. 

(Visited 5 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief