fbpx

Wendy is ‘verslaafd’ aan de DISQ. Maar wat is de DISQ eigenlijk?

Wendy en een belangrijk deel van haar familie zijn verslaafd aan de DISQ, een mobiel fitness apparaat dat alle spieren aanspreekt. Maar wat is de DISQ nu eigenlijk? 

Wat is de DISQ?

De DISQ is een mobiel fitness apparaat, bestaande uit een heupgordel met aan beide zijden weerstandsapparaten (DISQ’s), het koord dat hieruit komt, wordt geleid via de enkelbanden en kan op deze manier van weerstand geven aan elke beweging die je maakt. Zo kan je het weerstandsniveau tijdens je training aan te passen. Dus je kan nu je eigen mobiele gym ‘aantrekken’. Gecombineerd met het complete DISQ programma ben je binnen no time op weg naar betere trainingsresultaten.

De voordelen

Verlies gewicht, kom weer in shape en voel je fitter. Basis oefeningen worden effectiever met de DISQ. Je wordt sterker, fitter en flexibeler door te werken op je eigen weerstandsniveau. De weerstand is met de DISQ, tijdens je workouts, snel en makkelijk aan te passen.

Hoe werkt de DISQ?

DISQ is een draagbaar apparaat bestaande uit een heupgordel en twee enkelbanden. Met de DISQ voeg je zelf je eigen weerstandsniveau toe aan je trainingen. Het innovatieve trainingsapparaat dat je overal mee naar toe kan nemen.

Wendy’s Elftal

Wendy en DISQ-trainers

Ben je enthousiast geworden van de DISQ en wil je net als Wendy superlekker trainen bij een personal trainer? Wie weet kom jij dan wel in haar elftal. Want wij gaan Wendy’s Elftal oprichten en hen fit of fitter maken!

De personal trainers van Wendy begeleiden deze groep naar een gezondere lifestyle, door persoonlijke begeleiding te geven met een afgestemd trainings- en voedingsplan.

Wendy is aanvoerder van het DISQ-elftal. Zij gaat jou samen met haar personal trainers helemaal fit of fitter maken, dus naar een happier en healthy lifestyle begeleiden. Wil jij graag persoonlijke begeleiding van de personal trainers van Wendy krijgen, of ken je iemand die dit echt verdient?

We zoeken mannen en vrouwen met een ijzersterke motivatie. Is het je nog nooit gelukt om structureel te sporten, ben je herstellende van je zwangerschap, wil je graag afvallen, of je gewoon weer lekker in je vel voelen? Deel jouw enthousiaste foto en motivatie dan hier!

Wij bieden vanuit WENDY en DISQ:

  • Persoonlijke begeleiding door de personal trainers van Wendy voor een halfjaar
  • Een op jou afgestemd trainings- en voedingsplan
  • De DISQ, je eigen mobiele fitnessapparaat
  • Toegang tot de Online Gym met meer dan 100 verschillende work-outs
  • Het e-boek DISQ way of life
  • Een gratis WENDY-abonnement voor jezelf of om weg te geven

De waarde van dit pakket is €1039,-

Blok_Wendy's elftal

Wil je niet in het elftal, maar wel met korting trainen met de DISQ in WENDY’s Club? Stel dan hier jouw kortingscode (met 25% korting) veilig.

(Visited 16 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief