fbpx

WENDY Happy & Healthy ligt nu in de winkel!

In de nieuwe Happy & Healthy-editie van WENDY vertellen Estavana Polman en Rafael van der Vaart openhartig over hun liefde, de pasgeboren Jesslynn en Rafaels zoon Damián. Hoewel Estavana nog maar net moeder is, schitterde ze onlangs al weer op het WK handbal. Hoe ze dat voor elkaar kreeg en hoe ze de belichaming van Happy & Healthy werd, wilde Wendy wel eens weten. Het werd een ontmoeting met een ontwapenende eerlijkheid en veel humor. ‘Ik happy en healthy? Rafael ging helemaal stuk.’

Wendy zoekt een DISQ-elftal!

Wendy van Dijk roept op lid te worden van haar elftal! Het doel is om fit of nog fitter te worden. ‘Gekneed worden’ onder leiding van de trainers die Wendy zelf sterk en fit houden. Zij zijn het die Wendy na jaren zonder hardlopen ijzersterk de 10,5 kilometer van de Egmond Race (14 januari) lieten volbrengen. Wendy zal dan ook aanvoerder worden van haar elftal dat van 2018 een gezond nieuwjaar maakt en online te volgen zal zijn.

BN’ers massaal de kou in

Tatum Dagelet ging speciaal voor WENDY de confrontatie aan met haar grootste vijand: de kou. In navolging van Tim Douwsma, Bridget Maasland en Susan Visser dook ze het Freezlab in, het gloednieuwe fenomeen dat buitengewoon gezond heet te zijn. Wat het met deze BN’ers deed, vertellen ze in WENDY, terwijl Tatum met rillende vingers haar belevenissen in een hilarische column goot.

Ijzersterke powervrouwen

Van een heel andere orde zijn de interviews met de ijzersterke powervrouwen Bibian Mentel en Beryl van Praag. De eerste overwon negen keer kanker en gaat ervoor opnieuw goud te winnen op de Paralympische Winterspelen. De tweede vertelt hoe ze haar liefste wens (moeder worden) na acht (!) ivf-behandelingen uiteindelijk via adoptie vervuld zag worden. Twee ongelooflijke verhalen, vol liefde en moed.

Happy & Healthy-tips

En verder geven de vaste leden van WENDY’s Dreamteam hun beste happy & healthy-tips. Arie Boomsma over slapen, Miljuschka Witzenhausen over ontbijten, Goedele Liekens over stoppen met zeuren en Manon Meijers over sportkleding. Ontroerend is de column van Nicolette Kluijver die voor de laatste keer vertelt over het jaar waarin ze zo ziek was.

Nu in de winkel!

Nieuwe Wendy

(Visited 19 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief