fbpx

VIDEO

De hond uitlaten met Nicolette Kluijver

In de nieuwe YouTube-serie van Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert, laat hij samen met BN’ers de hond uit. Deze week laat hij de hond uit met een voor ons geen onbekende, namelijk: Nicolette Kluijver, samen met haar hond Spot. In nummer 31 is Nicolette gasthoofdredacteur. Nicolette is dol op dieren, zo heeft ze thuis een hele boerderij aan dieren rondlopen. Kijk snel de video!

Nino’s uitlaatservice

Deze week is alweer aflevering 4 van Nino’s uitlaatservice online gekomen. Zo spreekt Nino deze week niemand anders dan Nicolette Kluijver, Nino en Nicolette kennen elkaar al langer doordat Nicolette en Rossana goede vriendinnen zijn. Nicolette vertelt onder andere over haar liefde voor dieren en vegetariër zijn. Ook heeft ze het over het contrast in haar leven waar ze aan de ene kant in de showbizzwereld zit en aan de andere kant in haar boerderijwereld leeft thuis. Nino wil met deze serie onder andere meer aandacht creëren voor Kluivert Dog Rescue Center, om zo geld in te zamelen voor honden in nood. De hond uitlaten kan bovendien ook heel leuk zijn!

Kluivert Dog Rescue

Wie ooit op Curaçao is geweest, is het zeker opgevallen: duizenden honden zwerven daar in slechte omstandigheden over straat. De dieren hebben geen thuis en geen baasje dat goed voor hen zorgt. Honden die graatmager zijn, wonden hebben en totaal verwaarloosd zijn: naar schatting zo’n 25.000 honden op Curaçao hebben een vreselijk bestaan. Doordat de honden niet gecastreerd of gesteriliseerd zijn, komen er elk jaar 10.000 pups bij, die nauwelijks een toekomst hebben. Rossana Kluivert wil deze honden helpen. Door ze verzorging te bieden en er voor te zorgen dat ze gecastreerd of gesteriliseerd worden, zodat er niet voortdurend nieuwe hondjes bij komen die een leven vol leed tegemoet gaan. Wil jij haar helpen? Kijk dan hier!

Bekijk ook de video waarin Nino samen met Kelly Weekers de hond uitlaat.

(Visited 215 times, 1 visits today)


Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief