fbpx

VIDEO

De hond uitlaten met Dave Roelvink

In de nieuwe WENDY ‘Dierenpret met Nicolette’ komt onder andere de familie Kluivert aan bod. Rossana Kluivert trekt zich het leed aan van verwaarloosde honden en doet er alles aan om ze een beter bestaan te geven. Maar Rossana is niet de enige die zich inzet voor de straathonden, haar gehele familie maakt zich hier sterk voor. In de nieuwe YouTube-serie van haar zoon Nino, laat hij samen met BN’ers de hond uit. Hij trapt af met niemand minder dan Dave Roelvink met zijn hond Klaas.

Nino’s uitlaatservice

De eerste aflevering van Nino’s uitlaatservice is met niemand minder dan Dave Roelvink. In de aflevering lopen ze samen met de hond van Dave, Klaas, maar ook met een hond die gered is op Curaçao. Nino wil met deze serie onder andere meer aandacht creëren voor Kluivert Dog Rescue Center, om zo geld in te zamelen voor honden in nood. Dave Roelvink vertelt over de band die hij met zijn hond Klaas heeft. Zo doet hij nog een boekje open over veel meer dingen. Kijk snel de video!

Kluivert Dog Rescue

Wie ooit op Curaçao is geweest, is het zeker opgevallen: duizenden honden zwerven daar in slechte omstandigheden over straat. De dieren hebben geen thuis en geen baasje dat goed voor hen zorgt. Honden die graatmager zijn, wonden hebben en totaal verwaarloosd zijn: naar schatting zo’n 25.000 honden op Curaçao hebben een vreselijk bestaan. Doordat de honden niet gecastreerd of gesteriliseerd zijn, komen er elk jaar 10.000 pups bij, die nauwelijks een toekomst hebben. Rossana Kluivert wil deze honden helpen. Door ze verzorging te bieden en er voor te zorgen dat ze gecastreerd of gesteriliseerd worden, zodat er niet voortdurend nieuwe hondjes bij komen die een leven vol leed tegemoet gaan. Wil jij haar helpen? Kijk dan hier!

Ook interessant:

(Visited 140 times, 1 visits today)


Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief