fbpx

VIDEO

De hond uitlaten met Bridget Maasland

In de nieuwe YouTube-serie van Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert, laat hij samen met BN’ers de hond uit. Deze week laat hij de hond uit met hondenliefhebber Bridget Maasland. Haar hond, Zach, is de vrolijkste en liefste hond die ze ooit heeft ontmoet. Ze vertelt over haar band met haar hond en de stichting die ze heeft opgezet.

Nino’s uitlaatservice

De derde aflevering van Nino’s uitlaatservice staat online, deze week is dat met niemand minder dan Bridget Maasland. In de aflevering lopen ze samen met de hond van Bridget Maasland, Zach, maar ook met een hond die gered is door het Kluivert Dog Rescue Center. Bridget vertelt in de aflevering onder andere over hoe ze undercover bij een fokker in Roemenië is geweest waarnaar ze haar eigen stichting heeft opgezet om het dierenleed op de wereld te verminderen. Nino wil met deze serie onder andere meer aandacht creëren voor Kluivert Dog Rescue Center, om zo geld in te zamelen voor honden in nood. De hond uitlaten kan bovendien ook heel leuk zijn!

Kluivert Dog Rescue

Wie ooit op Curaçao is geweest, is het zeker opgevallen: duizenden honden zwerven daar in slechte omstandigheden over straat. De dieren hebben geen thuis en geen baasje dat goed voor hen zorgt. Honden die graatmager zijn, wonden hebben en totaal verwaarloosd zijn: naar schatting zo’n 25.000 honden op Curaçao hebben een vreselijk bestaan. Doordat de honden niet gecastreerd of gesteriliseerd zijn, komen er elk jaar 10.000 pups bij, die nauwelijks een toekomst hebben. Rossana Kluivert wil deze honden helpen. Door ze verzorging te bieden en er voor te zorgen dat ze gecastreerd of gesteriliseerd worden, zodat er niet voortdurend nieuwe hondjes bij komen die een leven vol leed tegemoet gaan. Wil jij haar helpen? Kijk dan hier!

Bekijk ook de video waarin Nino samen met Dave Roelvink de hond uitlaat.

(Visited 180 times, 1 visits today)


Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief