fbpx

VIDEO

De hond uitlaten met Anouk Smulders

In de nieuwe YouTube-serie van Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert, laat hij samen met BN’ers de hond uit. Deze week laat hij de hond uit met hondenliefhebber Anouk Smulders. Anouk heeft zelf twee honden, waarvan er één, Ollie, ook gered is op Curaçao door het Kluivert Dog Rescue Center. Haar andere hond, Scoop, is een gezellige, vriendelijke labrador. Ze vertelt over haar liefde voor honden en over hoe ze ambassadeur is van Stichting Hulphond. 

Nino’s uitlaatservice

Deze week is alweer aflevering 4 van Nino’s uitlaatservice online gekomen. Zo spreekt Nino deze week niemand anders dan Anouk Smulders, een speciale band hebben de twee al doordat Anouk een hond heeft geadopteerd door middel van het Kluivert Dog Rescue Center. Ook vertelt Anouk in de aflevering hoe haar man haar ten huwelijk heeft gevraagd en het heeft alles te maken met honden! Nino wil met deze serie onder andere meer aandacht creëren voor Kluivert Dog Rescue Center, om zo geld in te zamelen voor honden in nood. De hond uitlaten kan bovendien ook heel leuk zijn!

Kluivert Dog Rescue

Wie ooit op Curaçao is geweest, is het zeker opgevallen: duizenden honden zwerven daar in slechte omstandigheden over straat. De dieren hebben geen thuis en geen baasje dat goed voor hen zorgt. Honden die graatmager zijn, wonden hebben en totaal verwaarloosd zijn: naar schatting zo’n 25.000 honden op Curaçao hebben een vreselijk bestaan. Doordat de honden niet gecastreerd of gesteriliseerd zijn, komen er elk jaar 10.000 pups bij, die nauwelijks een toekomst hebben. Rossana Kluivert wil deze honden helpen. Door ze verzorging te bieden en er voor te zorgen dat ze gecastreerd of gesteriliseerd worden, zodat er niet voortdurend nieuwe hondjes bij komen die een leven vol leed tegemoet gaan. Wil jij haar helpen? Kijk dan hier!

Bekijk ook de video waarin Nino samen met Bridget Maasland de hond uitlaat.

(Visited 152 times, 1 visits today)


Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief