fbpx

Tussenstand: crowdfunding Wendy voor vervolgtherapie

Wat als je de diagnose ongeneeslijke kanker krijgt? Wat zou jij dan doen? Wendy gaat op zoek naar mogelijkheden. En in haar zoektocht is ze mogelijkheden tegengekomen, die wel degelijk een effect op haar kanker hebben gehad. Het is inmiddels haar drive en haar bevestiging om door te gaan. Ze kan dit niet alleen. Help jij haar mee?

TUSSENSTAND: €9.122 van de €25.000 is gedoneerd!

doneer

Toekomst

Wendy: ‘Ik geloof dat we over 20 jaar meer en andere behandelingen hebben om kanker te genezen. Veel meer in combinatie met het zelfgenezend vermogen van een lichaam. Ik moet voor mezelf deze toekomst naar voren halen. Ik krijg de tijd niet om daarop te wachten. Heel veel behandelingen zijn voor mijn soort kanker nog niet bewezen, maar weet je? Soms zijn (nog) niet bewezen behandelingen of aanpakken wél succesvol voor een individu. Dus waarom niet voor mij? Laat ik nu eens de uitzondering op de regel zijn.’

Nog €25.000 nodig

Wendy wil werken aan haar immuunsysteem. Vorig jaar heeft ze in Keulen al de eerste immuuntherapie behandelingen gehad en dit sloeg aan. Alleen kanker is onvoorspelbaar. Ze heeft vervolgtherapie nodig. Wendy heeft geen geldboom, geen miljoenen op de bank. In haar crowdfunding van vorig jaar had ze geen rekening gehouden met met een mogelijk vervolg. Een nieuwe behandeling zou een nieuwe stroom aan donaties moeten betekenen en dat ze vindt ze juist zo moeilijk, om daar weer om te vragen. Maar wij gaan haar helpen. Want zij is het waard. Wij willen dat zij haar drie kinderen ziet opgroeien! Wendy heeft de helft van het bedrag al binnen. Nu de andere helft (€25.000) nog. We hebben jouw hulp hierbij nodig.

Help je mee?

Elke euro levert al een bijdrage. Je zou Wendy hier ongelofelijk mee helpen en haar in staat stellen om het vervolg van de immuuntherapie in te zetten.

doneer

Wendy’s blogs

Benieuwd naar Wendy’s verhaal? Lees hier haar blogs die ze heeft geschreven voor Wendyonline:

Blog 1: Wendy Wagenaar heeft uitgezaaide eierstokkanker: ‘Ik wil dat mijn kinderen mét en niet zonder een moeder opgroeien’

Blog 2: Wendy Wagenaar: ‘Ik ontmoette Julie en heb weer hoop…’

Blog 3: Wendy: ‘Het leven met kanker blijft onvoorspelbaar’

Blog 4: Wendy Wagenaar: ‘Het is een spannende tijd, maar het uitzonderlijke gebeurt’

(Visited 33 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief