Start de maand september fit en gezond met de work-outs van Wendy’s Mobile Gym!

Na de zomervakantie is het tijd om ons dagelijkse ritme weer op te pakken. Een gezonde lijfstijl hoort daar natuurlijk bij! Bij Wendy’s Mobile Gym train je conditie, kracht en flexibiliteit binnen 10 minuten per dag. 

Aanbieding!

Heb jij ook nog een DISQ liggen? Doe dan weer met ons mee! Wendy’s Mobile Gym heeft speciaal voor jou een aanbiedingspakket. Iedere dag een email met een nieuwe 10 minuten work-out om je vitaliteit en fitheid weer te verbeteren. Laat deze actie niet aan je voorbij gaan!

Wat je krijgt:

  • Elke dag een nieuwe 10 minuten workout
  • Toegang tot platform Wendy’s Mobile Gym
  • Yoga – 10 minuten workouts

*Let op! Voor deze aanbieding dien je in het bezit te zijn van een DISQ

Wendy’s Mobile Gym

Wel of niet sporten, hoe vaak, wanneer dan, en soms zelfs waarom? Herkenbare vragen denk ik voor velen met een druk leven.

Ik heb gemerkt dat elke dag bewegen heel veel goeds doet voor je. Als je met jezelf die afspraak maakt ben je ook van die interne discussie in je hoofd af. Het blijft mij verbazen dat je met de disq in slechts tien minuten tijd toch echt veel bereikt, zowel conditioneel als in kracht.

Heel veel mensen zijn al aangesloten en geven zichzelf de tien minuten per dag waardoor ze zich echt beter gaan voelen. Met onze dagelijkse workout die je toegestuurd krijgt, kun je heel eenvoudig aanhaken. Je bent zeer welkom! Doe je mee?