fbpx

Het resultaat van Kitty na de DISQ-challenge: ‘Ik kijk weer met plezier in de spiegel’

Tien weken lang hebben tien dames intensief getraind met de DISQ tijdens de DISQ challenge. Ze hadden allemaal een doel. Kitty wilde een paar kilo kwijt en zich energieker voelen.  Ze is meer dan 9 kilo afgevallen is trots op het eindresultaat!

Kitty: ‘Ik heb nog nooit zo vaak met trots en een zeker gevoel naar mezelf in de spiegel gekeken sinds ik train met DISQ. Ik voel me sterk en heb weer de energie om actief bezig te zijn met mijn gezin. Ik pak nu ook steeds vaker de fiets in plaats van de auto. Bewegen is voor mij een feestje geworden. Dat ik dit heb bereikt in slechts twaalf weken tijd, had ik niet durven dromen.’

Bekijk het resultaat!

(Visited 494 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief