fbpx

Het resultaat van Shirley: ‘Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden’

Tien weken lang hebben tien dames intensief getraind met de DISQ tijdens de DISQ challenge. Ze hadden allemaal een doel. Shirley wilde 15 kilo afvallen. Uiteindelijk is Shirley 13 kilo kwijt en gaat ze bewuster met eten om.

Shirley: ‘In mijn gedachten gingen gezonde voeding en genoeg bewegen niet samen met gezelligheid. Niets is minder waar… door de persoonlijke begeleiding kijk ik bewuster naar een menukaart en geniet ik nog net zo veel. Nu laat ik de frietjes en sausjes staan en vraag ik wat extra groenten die zijn aangemaakt met lekkere kruiden, heerlijk! Ook heb ik geleerd dat mijn lichaam meer aankan dan ik denk. Ik stop niet meer wanneer ik mijn spieren voel trillen tijdens een training. Nu voelt dat zelfs goed, een teken dat ze sterker worden.’

Meer weten over de DISQ? Bekijk het hier! 

(Visited 399 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief