fbpx

Recept voor healthy meatballs volgens DISQ

Foto: Shutterstock

Je kent het vast wel. Je bent laat thuis van je werk en het eten moet nog klaargemaakt worden. Manlief komt ’s avonds later thuis, terwijl de kinderen vanavond hun sportavond hebben. Je hebt geen tijd om een hele uitgebreide maaltijd te maken, maar je kiest toch graag voor gezond. Hoe easy is het dan om iets makkelijks te maken wat ook nog in de schijf van vijf past? De trainers van DISQ hebben hier een perfect recept voor meatballs op bedacht. 

Wat heb je nodig?

• 150 gram kipgehakt
• 1 eiwit
• 1 eetlepel croutons (grof vermalen)
• ½ cup meergranen pasta gekookt
• ½ cup tomatensaus
• 1 cup sperziebonen gestoomd

Mix het kipgehakt met het ei en vermalen croutons, maak er kleine balletjes van. Leg deze in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie (max. 1 eetlepel). Laat de balletjes garen in een voorverwarmde oven op 180-200 graden voor 15-20 min. Wanneer de balletjes gaar zijn, leg deze in de koekenpan met de tomatensaus en verwarm de saus al roerend op laag vuur. Serveer daarna met de pasta en sperziebonen.

WENDY’s Club

Doordat we niet iedereen een plekje in Wendy’s elftal kunnen geven, hebben wij WENDY’s Club opgericht. Het doel: jou in 6 maanden tijd, met behulp van je eigen personal trainer, fit of fitter maken!

Wendy is jullie voorgegaan. Zij heeft 14 jaar niet kunnen hardlopen. Totdat zij de trainers van DISQ ontmoette. Zij hebben haar met een gestructureerde trainingsmethode én een gebalanceerd voedingsplan geholpen om fitter te worden. Voordat Wendy startte had zij één doel. En dat was om binnen het half jaar een 10 kilometer te kunnen lopen. Zij zijn met haar gaan trainen om dit doel te behalen. En het is gelukt! Afgelopen januari heeft Wendy met succes de kwart marathon van Egmond gelopen.

Een personal trainer voor iedereen

Sinds Wendy traint met DISQ zit zij lekkerder in haar vel en voelt zij zich fitter. Zij gunt het jou ook om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Daarom is ons motto: een personal trainer voor iedereen!

Wat WENDY’s Club echt uniek maakt is de persoonlijke benadering tegen betaalbare prijs. Traditionele personal trainers zijn peperduur. Maar omdat je de workouts online volgt, bespaar je maximaal zonder de persoonlijke begeleiding mis te lopen. Daarnaast geeft het bijgeleverde e-book effectieve richtlijnen met voedingstips en recepten.

Wat is het WENDY’s Club Abonnement?

Met een WENDY’s Club Abonnement helpen de DISQ-personal trainers jou om binnen een half jaar fitter en gezonder te worden. Je start met een 21-dagen challenge waarin je iedere dag een workout van 10 minuten doet. Deze workout doe je met de DISQ-mobiele gym vanuit huis wanneer jou dat uitkomt. De trainers begeleiden jou middels een video die je vanaf je mobiel of computer kan volgen. Na de 21 dagen beslis je samen met je trainer welk traject je ingaat. Blijf je regulier bewegen of ga je dit intensiveren door met de WENDY’s Club een hardloopwedstrijd te lopen.

Het WENDY’s Club Abonnement in het kort:

  • Online personal trainer voor 6 maanden
  • Dagelijks persoonlijk contact met je personal trainer via telefoon, What’s App of mail
  • Gratis DISQ-apparatuur t.w.v. €199
  • Toegang tot de DISQ Online Gym (+100 DISQ-workouts)
  • Bonus #1: 4 nummers van WENDY Magazine
  • Bonus #2: Het DISQ voedings-en recepten e-book

Nu met speciale korting, van €79,95 voor 59,95 p.m.

Stel je kortingscode veilig voor WENDY’s Club

Wil jij net als Wendy trainen met DISQ en je fitter, gezonder en gelukkiger voelen? Stel hier je kortingscode (met 25% korting) veilig voor WENDY’s Club!

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief