fbpx

Ga jij dit jaar naar Libelle Zomerweek? Dit moet je erover weten!

Een gezellig dagje uit met vriendinnen is áltijd een goed idee. Op de Libelle Zomerweek kun je gezellig shoppen, inspirerende workshops volgen, meezingen en natuurlijk dansen met bekende artiesten, bijkletsen, eten, drinken… Wij hebben alles wat je over de Libelle Zomerweek moet weten voor je op een rijtje gezet.

Dit staat op de planning

Libelle bestaat 85 jaar en dat wordt goed gevierd tijdens dit event! De beste artiesten van ons land staan op het podium: Edsilia Rombley, Brownie Dutch, Alain Clark, Jody Bernal, Anita Meyer, Lange Frans en nog veel meer. Naast leuke optredens zijn er ook tal van workshops die je kunt doen. In de Mindfulness workshop leer je hoe je liefdevol voor jezelf kunt kiezen en ervaar je het verschil als je wél de tijd neemt om naar het lichaam te luisteren. Erg interessant om even stil te staan en te voelen wat je echt nodig hebt. Ben je meer van het knutselen? Dan zijn de workshops handletteren, armbandje maken, tangle tekenen of nailart misschien wel iets voor jou!

Shoppen

Natuurlijk mag de favoriete bezigheid van een vrouw niet ontbreken: shoppen! De allerleukste spullen kun je shoppen bij de mooie tentjes en de meest verrassende stands. Wij verklappen al een aantal shops die er te vinden zijn: Zinzi, Garnier, VAN DALEN, Aqua-licious, bloomon, Karwei, Shoeby. Begint het al te kriebelen?

Praktische info

De Libelle Zomerweek vindt plaats van donderdag 23 mei t/m woensdag 29 mei op het Almeerderstrand in Almere. Het event is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Je kunt zowel met de auto als met de trein komen. Kom je met de trein, dan kun je het beste naar station Almere Poort gaan. Vanaf hier rijden er de hele dag gratis pendelbussen in ongeveer acht minuten naar de entree op de dijk. Uiteraard brengen ze je ook weer terug naar het station. Liever met de auto? Volg bij het verlaten van de A6 de borden ‘P Libelle Zomerweek’ waar je makkelijk kunt parkeren. Wel heb je een parkeerkaart nodig. Deze koop je voordelig in de voorverkoop tegelijk met je kaarten voor de Libelle Zomerweek.

Wij zijn er ook bij!

Goed nieuws: wij zijn er ook met onze WENDY-stand! Speciaal voor deze feestelijke week hebben wij een mooie aanbieding. Een abonnement op de WENDY: 3 nummers voor maar 10 euro. Het abonnement loopt na die drie nummers vanzelf af, dus je zit helemaal nergens aan vast! Daarnaast staan wij ook nog met WENDY’s DISQ Club. Dus ben je een echte sportieveling en heb je zin om een actieve work-out met ons mee te doen? Bezoek dan gezellig onze WENDY-stand.

Ben jij er ook bij? Wij hopen je dan in ieder geval te ontmoeten op onze stand. Heb je nog geen kaartje? Kijk dan even hier. Wij kijken er naar uit om je te zien!

(Visited 19 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief