fbpx

De WENDY redactie aan de DISQ

Met de lancering van WENDY’s Elftal en Club kan de WENDY redactie natuurlijk niet achterblijven. Samen gaan wij de 21 dagen challenge aan. Elke dinsdagmiddag krijgen wij een verzorgde training van de jongens van de DISQ. Daarnaast is het de bedoeling dat je thuis elke dag 10 minuten de oefeningen uitvoert. Vooraf heeft iedereen een persoonlijk doel bepaald om zo aan het einde van de rit verbetering te zien of te voelen. Tijdens deze challenge zullen Daniëlle van Braak en Rosa Koelemeijer hun ervaringen met jullie delen. Rosa zal elke maandag hier verslag van uitbrengen en Daniëlle doet dit op de vrijdag. De twee dames hebben allebei een ander doel. Rosa wil ‘afvallen’ en Daniëlle gaat voor het doel fitter worden.

WENDY’s adjunct Rosa trapt de challenge af:

Laat ik ermee beginnen dat ik geen sportwonder ben. Goed, ik doe aan yoga, al best lang en ik sta elke dag vijftien minuten op de mat. En ik wandel. Veel. Zeker elke dag een half uur met de hond en in het weekend vele uren. Mijn beweging krijg ik dus wel, maar een sportschool krijg je me niet in. Ik vind het deprimerend, zo’n zaal vol mensen die met te harde muziek aan toestellen trekken. Van sporten wil ik een goed gevoel krijgen en het moet me ontspannen; een sportschool geeft me geen van beiden. En toen was daar opeens de DISQ.

Ik hoorde dat Wendy en familie elke zaterdag de hei opgingen met hun mobiele gym. Er kwamen aanstekende filmpjes van Wendy’s broer Mike voorbij. We kregen WENDY’s Club en tijdens de lancering van ons happy & healthy nummer kreeg ik voor het eerst de mobiele gym omgehangen, samen met al onze columnisten. We kregen les van DISQ trainers Robbert en Jelle. En wauw, wat een leuk ding is dat, die DISQ. Het hangt om je middel en met de touwtjes kun je al je spiergroepen trainen. Niks geen moeilijke pasjes, bodypumpen of BBB’en in een klasje: disqen kun je overal en wanneer je tijd en zin hebt. In je eigen achtertuin, naast je bed of in het park.

Workout

Inmiddels komt er elke dinsdagmiddag een DISQ-trainer bij ons op de redactie. Hoe luxe is dat: trainen op je werk. Een half uur zweten en lachen we samen en daarna gaan we allemaal goed opgefrist naar huis. En vandaag starten we met de 21-dagen challenge. Vanmorgen om zes uur heb ik een filmpje in mijn mail gekregen met mijn eerste workout van tien minuten. Zo gaat er elke dag een nieuwe workout komen. Ik vind het ideaal. Ik werk fulltime en sporten moet bij mij tussendoor kunnen. Elke dag tien minuten moet toch gaan lukken.

Drie kilo eraf

Jelle is mijn personal trainer die me op afstand begeleid. Ik heb al filmpjes moeten sturen van mijn sit ups, squat reaches en push ups, om te kijken of ik het goed doe (niet dus, een push up kan ik alleen met mijn knieën op de vloer, help…). Ik heb mezelf van alle kanten moeten opmeten, foto’s gemaakt, en mijn doelstelling moeten bepalen. Die van mij luidt: afvallen en mijn figuur verbeteren. Mijn superfitte collega’s kozen voor nog fitter worden, maar ik wil gewoon wat opstrakken. Drie kilo’tjes eraf en straks strak in de bikini lijkt me een mooi streven. So let’s go. Jelle gaat me appen en mailen om me te helpen. Het gaat lukken.

 

 

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief