fbpx

De vrouwen van de WENDY’s DISQ Club Challenge stellen zich voor

Go girls! Deze tien vrouwen zijn uitgekozen om de WENDY’s DISQ Club Challenge aan te gaan. Hierbij gaan ze elke dag trainen en houden ze zich aan een voedingsadviesplan. Met behulp van de intensieve begeleiding en personal training, gaan zij de uitdaging aan om voor de zomer back in shape te zijn. Wij mogen de dappere dames volgen in dit proces. Bekijk de eerste training hier. De komende drie maanden zullen we jullie op de hoogte houden van hun ontwikkelingen. In onderstaande video’s stellen de 10 dames zich voor en vertellen zij hun doelen. 

Chantal

Chantal is 34 jaar, woont in Lelystad en heeft samen met haar vriend twee zoontjes (van 1,5 jaar en 2,5 maand). Ze wil haar zwangersschapkilo’s kwijt en haar conditie verbeteren.

Kitty

Kitty is 47 jaar en woont in Apeldoorn met haar gezin. Haar doel is om een actievere levensstijl te ontwikkelen, zodat ze weer samen met haar gezin leuke dingen kan gaan doen.

Lidia

Lidia is 32 jaar en woont in Boxmeer. Ze wil fitter worden, meer spieropbouw creëren en meer energie krijgen.

Marscha

Marscha is 30 jaar en wil gezonder gaan leven. Met behulp van de challenge wil ze afvallen en met haar kinderen kunnen spelen zonder buiten adem te raken.

Petra

Petra is 47 jaar en woont in Almere. Ze wil een strakkere buik en fit en gezond ouder worden.

Rebecca

Rebecca is 43 jaar en is door het stoppen met roken wat kilo’s aangekomen. Haar doel is om deze weer kwijt te raken.

Sharon

Sharon is 35 jaar en wil een strakkere buik. Haar doel is om vol zelfverzekerd in een bikini te kunnen rondlopen.

Shirley

Shirley is 22 jaar en woont in Noordwijk. Ze wil strakker in haar vel zitten en wat fitter worden.

Stephanie

Stephanie is 37 jaar, getrouwd en heeft drie kinderen. Ze hoopt door de DISQ-challenge weer gemotiveerd te worden om haar doel te bereiken: meer sporten.

Tamara

Tamara is 29 jaar en woont in Lent bij Nijmegen. Ze wil strakker in haar vel zitten, maar ook tijd over houden voor zichzelf en om leuke dingen te kunnen doen.

Wil jij ook sporten met de DISQ? Dat kan, sluit je aan bij WENDY’s DISQ Club!

(Visited 3.563 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief