fbpx

De Libelle Zomerweek komt eraan en wij zijn erbij!

Van 23 t/m 29 mei geeft de Libelle Zomerweek een swingende Tropical Party en goed nieuws: wij zijn er ook bij met onze eigen WENDY-stand. Kom samen met je moeder, zus, vriendin of collega naar het Almeerderstrand voor een onvergetelijk dagje shoppen, bijkletsen, leuke workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen en nog veel meer. De tropische cocktails staan al klaar, mis het niet!

Reden voor een feestje

Voor dit vrolijke thema mag je jouw kleurrijkste kleding uit de kast trekken, zodat je lekker kunt dansen op de swingende muziek van de beste artiesten van ons land! Gegarandeerd feest dus, wat je absoluut niet wilt missen. Je kunt hier je kaartjes kopen, zodat je er sowieso bij bent. Het wordt dit jaar mooier, vrolijker en specialer dan ooit, want Libelle bestaat ook nog eens 85 jaar !

Tijd voor een workout

Wij delen de stand met onze collega’s van WENDY’s DISQ Club. Dus heb jij altijd al een DISQ-workout willen meemaken, kom dan zeker langs! De trainers staan voor je klaar om je alles te vertellen over de 10 minuten workouts, het voedingsplan en leggen zij je met alle plezier uit hoe de DISQ werkt.

Liever relaxen?

Uiteraard kun je bij onze stand ook heerlijk ontspannen (misschien nadat je een work-out hebt gedaan :P). Je bent bij ons van harte welkom om even bij te komen en te relaxen.

Speciale acties

Speciaal voor deze feestelijke week hebben wij een mooie aanbieding. Een abonnement op de WENDY: 3 nummers voor maar 10 euro. Het abonnement loopt na die drie nummers vanzelf af, dus je zit helemaal nergens aan vast!

Ben jij er ook bij? Wij hopen je dan in ieder geval te ontmoeten op onze stand. Heb je nog geen kaartje? Kijk dan even hier. Wij kijken er naar uit om je te zien!

(Visited 13 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief