fbpx

De hotspots van Den Bosch die je niet mag missen

Ons kleine kikkerlandje mag dan niet zo groot zijn maar we hebben genoeg grote steden met de leukste en hipste hotspots. Eerder deelden we de hotspots van Zwolle , Utrecht en Enschede met je, maar het Bourgondische Brabant kunnen we natuurlijk niet overslaan.

Bossche Suites

Wil je op een bijzondere plek overnachten? Dan heeft Bossche Suites 2 mooie locaties voor je in petto. Het rijksmonument aan de Verwersstraat heeft unieke kamers met elk een eigen naam. Zo is de Witte zoals de naam doet vermoeden een hele mooie cleane witte kamer. Sinds 2016 is er ook een tweede locatie geopend aan de Locatieweg. In dit meer dan 100 jaar oude monumentale pand heeft elke kamer natuurlijk een typische Bossche naam. Comfort, sfeer en eigenheid voeren hier de boventoon.

Locatie Verwersstraat
Verwersstraat 23a
5211 HT  ‘s-Hertogenbosch

Locatie Stationsweg
Stationsweg 2
5211 TW ‘s-Hertogenbosch

 

Bossche suites

Bar 35

Burgers en bier. Wat ons betreft een topcombinatie. Maar er is bij Bar 35 meer lekkers dat je kunt scoren. Een heerlijke saté, kroketje of een van vele overheerlijke pan tosti’s.  Dat je geen keuze kan maken snappen wij maar al te goed. Sinds deze week heeft Bar 35 een nieuwe menukaart. Een betere reden (of smoes 😉 kunnen wij niet bedenken. Zowel reserveren als gezellig aanschuiven is hier mogelijk.

Lepelstraat 35, 5211DP
‘s-Hertogenbosch

 

Bar 35

Conceptstore 21

Nadat je een goede nachtrust hebt gehad en een hapje hebt gegeten is het tijd voor het belangrijkste tripje: winkelen. Conceptstore 21 leent zich daar helemaal voor. Je kan het zo gek niet bedenken of je gaat het in dit winkeltje scoren. Leuk feitje: deze winkel was eerst alleen online te vinden maar nu dus ook in real life te bezichtigen. De beleving in een winkel blijft toch het leukst al zeggen we het zelf.  Je zult hier alleen maar unieke producten vinden. Van woonaccessoires tot aan sieraden, de keuze is reuze. Kleine ondernemers krijgen hier namelijk de kans om hun producten te verkopen.  Ze zijn trouwens altijd op zoek naar nieuwe ontwerpers en producten. Voor meer informatie hierover kan je altijd mailen naar info@room21.nl.

Snellestraat 29a
5211 EM Den Bosch

Korte putstraat

Als er een straat is die je niet mag missen dan is het wel dé Bourgondische straat van Den Bosch namelijk de Korte Putstraat. De keuze aan horeca is er reuze. Al meer dan 25 jaar is dit de plek van Den Bosch die bekend staat om haar culinaire beleving. Genoeg hippe hotspots waar het goed toeven is. Lunchen, dineren of borrelen, de Korte Putstraat leent zich hier heel goed voor. Daarnaast worden er ook events georganiseerd, het Theaterfesival Boulevard (augustus 2018) en het Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch (september 2018) zijn het onthouden waard.

Korte Putstraat
5211 KP, ‘s-Hertogenbosch

NomNom

Volgens velen de plek in Den Bosch die je niet mag overslaan. Een echte borrelbar waar je heerlijk kan lunchen. ’s Avonds kun je met je gezelschap allerlei lekker kleine hapjes delen. Ideaal voor de twijfelaars onder ons ;). Het leuke is dat je bij NomNom gerechten vanuit over de hele wereld kunt krijgen, maar dat de producten allemaal uit de buurt komen. Wel zo duurzaam, daar houden wij van. De koffiefanaten hoeven niet te treuren, want ook hier kun je terecht voor de lekkerste koffie. Je kunt altijd langskomen bij NomNom, maar ben je met meer dan 6 personen dan is reserveren wel gewenst.

Postelstraat 79
5211 DX ‘s-Hertogenbosch

Eetbar dit

Dat dit tentje leuk is, zegt genoeg bij binnenkomst! Een drukke maar gezellige eetbar met een hysterisch interieur. In Eetbar dit zijn (gekke) tekstjes te vinden. Die vind je terug op de muur maar zelfs op de menukaart. Vinden wij leuk! De menukaart wordt vaak vernieuwd dus terugkomen om te proeven moet haast wel.. De eetbar heeft een terras dus als de zon zich laat zien, kun je hier altijd terecht.

Snellestraat 24-26
5211 EM Den Bosch

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief