fbpx

De eerste winnares van Wendy’s elftal is bekend

De eerste winnares van Wendy’s elftal is bekend… Wij feliciteren Gabriëlle Éfac! 

Wendy's elftal

Gabriëlles motivatie om in Wendy’s DISQ-elftal te komen:

“Het lukt mij maar niet om conditie op te bouwen met hardlopen. Hierdoor verlies ik bij elke poging mijn motivatie en stagneert het weer. Ik ben politieagent en moet een zware conditietoets afleggen binnen nu en 8 maanden om mijn doorstroom (lees promotie) opleiding te halen / af te ronden. Als alleenstaande moeder van 2 jongens (5 & 6 jaar) die full-time werkt ivm deze opleiding ontbreekt het mij aan tijd en opvangmogelijkheden om fanatiek te sporten. En dat terwijl ik sportief ben aangelegd en onrustig word wanneer ik niet beweeg. Ik ben reuze benieuwd of dit apparaat doet wat jij zegt!”

Wendy’s Elftal

Wil jij net als Wendy trainen met DISQ bij een personal trainer? Wie weet kom jij dan wel in haar elftal. Want wij gaan Wendy’s Elftal oprichten en hen fit of fitter maken!

De personal trainers van Wendy begeleiden deze groep naar een gezondere lifestyle, door persoonlijke begeleiding te geven met een afgestemd trainings- en voedingsplan.

Wendy is aanvoerder van het DISQ-elftal. Zij gaat jou samen met haar personal trainers helemaal fit of fitter maken, dus naar een happier en healthy lifestyle begeleiden. Wil jij graag persoonlijke begeleiding van de personal trainers van Wendy krijgen, of ken je iemand die dit echt verdient?

We zoeken mannen en vrouwen met een ijzersterke motivatie. Is het je nog nooit gelukt om structureel te sporten, ben je herstellende van je zwangerschap, wil je graag afvallen, of je gewoon weer lekker in je vel voelen? Deel jouw enthousiaste foto en motivatie dan hier!

Wij bieden vanuit WENDY en DISQ:

  • Persoonlijke begeleiding door de personal trainers van Wendy voor een halfjaar
  • Een op jou afgestemd trainings- en voedingsplan
  • De DISQ, je eigen mobiele fitnessapparaat
  • Toegang tot de Online Gym met meer dan 100 verschillende work-outs
  • Het e-boek DISQ way of life
  • Een gratis WENDY-abonnement voor jezelf of om weg te geven

De waarde van dit pakket is €1039,-

Wil je niet in het elftal, maar wel met korting trainen met de DISQ? Bestel dan hier jouw DISQ!

(Visited 8 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief