fbpx

De DISQ ervaring van Nienke: ‘Door de goede begeleiding van mijn personal trainer sport ik weer pijnvrij’

Ruim een half jaar na haar bevalling werd het Nienke duidelijk dat de zwangerschapkilo’s niet vanzelf zouden verdwijnen. Zij zocht iets om weer in shape te komen aangezien het handbalseizoen bijna weer zou beginnen. Nienke is super fanatiek en wilde zich niet langer schamen in de kleedkamer en ook niet meer achteraan lopen tijdens de training. Nienke ontdekte de DISQ en is om!

De DISQ

‘Ik kwam uit bij de DISQ, voor mij perfect! Ik hoefde niet de deur uit en het neemt niet veel tijd in beslag! Nu, een half jaar later, heeft het me veel meer opgeleverd dan een figuur dat slanker en strakker is dan voor de zwangerschap. Ik heb nu ook een goede conditie, ik voel mijzelf fit, maar heb ook meer kracht. Ik sta letterlijk en figuurlijk steviger in mijn schoenen. Ik leef gezonder, heb mijn zelfvertrouwen teruggekregen en ik durf mezelf weer te laten zien. En heel stiekem durf ik, mag ik, ook een beetje trots zijn op mezelf.’

Personal begeleiding

‘Wel was ik erg nieuwsgierig naar de begeleiding omdat ik vanwege mijn scoliose nog nooit echt pijnvrij heb gesport. Ik heb allerlei therapieën en fysio fitness gehad, maar zonder succes. Het lukte mij bijvoorbeeld niet om pijnvrij een squad te maken.’

‘Maar al tijdens het eerste filmpje, uitleg over de oefeningen en gebruik van de DISQ viel het kwartje. De oefeningen worden zo goed uitlegt. Hoe je deze moet uitvoeren en wat de mogelijkheden zijn met zware en lichte opties, werden meteen duidelijk. Daarnaast krijg je feedback en hulp van je personal trainer, een erg fijne en laagdrempelige begeleiding. Wat er in mijn geval voor zorgt dat ik pijnvrij sport en over het algemeen minder pijn heb door een sterkere lichaam!’

DISQ ervaring van Nienke

Lees ook: De DISQ ervaring van Crista: ‘Ik zie nu, na twee maanden gebruik, ook echt verandering bij mijn lichaam optreden.’

 

En ook: De DISQ ervaring van… Monique: ‘Wat verslavend is dat zeg.’

WENDY’s DISQ Club

Lijkt de DISQ iets voor jou? Hier vind je de 3 verschillende abonnementen van WENDY’s DISQ Club

(Visited 52 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief