fbpx

De DISQ ervaring van Crista: ‘Ik zie nu, na twee maanden gebruik, ook echt verandering bij mijn lichaam optreden.’

Door: De redactie

Samen met haar zus, is Crista zo’n zeven jaar geleden gestart met hardlopen en dat doen zij twee keer per week. Beide hebben twee zwangerschappen achter de rug en daardoor zijn er ook momenten geweest dat zij niet konden lopen. Elke keer hebben zij het toch weer opgepakt en lopen zo’n tien kilometer. Alleen met hardlopen kreeg Crista haar lichaam niet meer in shape zoals zij graag wilde, zij besloot de DISQ aan te schaffen. 

Terug in shape

‘Ik merkte alleen aan mijn lichaam dat deze veranderd, natuurlijk door de zwangerschappen, maar ook door het ouder worden. Alleen met hardlopen kreeg ik mijn lichaam niet meer in shape zoals ik graag wilde. Er moest dus iets gaan gebeuren, maar door mijn werk heb ik niet de mogelijkheid om op vaste avonden naar een sportschool te gaan. Tevens ben ik al vrij veel van huis, dus wilde ik graag iets wat ik thuis kon doen.  Al langere tijd ben ik geabonneerd op de WENDY en daar las ik over de DISQ. De filmpjes op Instagram maakte mij enthousiast en ik besloot de DISQ aan te schaffen, en ook gelijk één voor mijn zus om cadeau te geven.’

De DISQ

‘In november ben ik gestart en ik ben heel enthousiast! De DISQ is heel makkelijk in gebruik, de filmpjes zijn heel aanstekelijk, het is inspannend en voor je het weet is de work-out alweer voorbij. Tevens kan je het op elk moment van de dag doen en waar je maar wilt. De begeleiding van mijn personal trainster Eva vind ik ook heel fijn. Ik kan haar contacten voor eventuele vragen en krijg heel snel antwoord van haar. Het werkt ook heel motiverend als iemand je goede informatie en positieve energie geeft!’

Resultaten

‘Na de 21-dagen challenge had ik al goede resultaten behaald bij de metingen, die ik voor en na de challenge moest doen van mijn lichaam. Ik zie nu, na twee maanden gebruik, ook echt verandering bij mijn lichaam optreden. Mijn probleemzones zijn mijn billen en benen, maar gelukkig zie ik écht verandering, ze worden strakker! Nu doe ik het niet meer elke dag 10 minuten, maar 3x per week zo’n 20-30 minuten, 2x aansluitend aan het hardlopen en 1x extra doordeweeks. Dus ik ben erg blij dat ik nu de DISQ heb én ga er lekker mee door!’
(Visited 5 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief