fbpx

De 21 dagen challenge zijn game over!

Foto: Shutterstock

De lancering van WENDY’s Club, is op dit moment hot & happening. Natuurlijk kunnen wij als WENDY redactie niet achterblijven. Samen gaan wij de 21 dagen challenge aan. Elke dinsdagmiddag krijgen wij een verzorgde training van de jongens van de DISQ. Daarnaast is het de bedoeling dat je thuis elke dag 10 minuten de oefeningen uitvoert. Vooraf heeft iedereen een persoonlijk doel bepaald om zo aan het einde van de rit verbetering te zien of te voelen. Tijdens deze challenge zullen adjunct Rosa en stagiaire Daniëlle hun ervaringen met jullie delen. Rosa zal elke maandag hier verslag van uitbrengen en Daniëlle doet dit op de vrijdag. De twee dames hebben allebei een ander doel. Rosa wil ‘afvallen’ en Daniëlle gaat voor het doel fitter worden.

Game over

Met nog maar 3 dagen te gaan, is de 21-dagen challenge bijna voorbij! Elke dag 10 minuten trainen met het DISQ apparaat en tips & tricks volgen via mijn laptop van oprichter Robert. Ik vond het een super leuke uitdaging! Zo leuk om te zien dat iedereen het trainen ook echt heel serieus nam. Aan het begin van week 1 werden er gelijk al kleurrijke salades meegenomen in de lunchpauze. De boterhammen met een dikke laag chocopasta lieten we thuis. Als we dan toch onze handen uit de mouwen moeten steken, moeten we het natuurlijk wel goed doen! 😉

Geen frikandelbroodjes meer

Over gezond eten gesproken, de afgelopen 3 weken ben ik ook bewuster geworden van mijn voeding. Waar ik een tijdje terug in de supermarkt nog koos voor een frikandelbroodje, kocht ik deze keer crackers met hummus, zongedroogde tomaatjes en kipfilet! Als je het mij vraagt, een wereld van verschil. Sporten en letten op je voeding is echt belangrijk. Ik eet nog steeds alles wat ik lekker vind, maar ik kijk nu ook met een ander perspectief naar verschillende gerechten. Zo heb ik laatst ook gespiekt in het DISQ receptenboek en heb ik daar ook een paar super lekkere (gezonde) recepten in gespot.

Fitgirl

Een broodje carpaccio met een flinke dot truffel mayonaise kan ook op z’n tijd toch? Ik noem mezelf niet per se een fitgirl maar ik ben door de DISQ trainingen wel bewust geworden van mijn leefstijl. Het trainen op de dinsdag gaat namelijk nog steeds super lekker! Zodra de trainingen hier op de redactie klaar zijn, zet ik het zeker weten door. Het is leuk, vernieuwend en het geeft een boost energie. De 21 dagen mogen dan wel gedaan zijn maar de energie en de fitheid, zijn wel mooi meegenomen.

(Visited 66 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief