fbpx

Bezoek je onze WENDY-stand op de Huishoudbeurs?

Van 16 februari tot en met 24 februari is de Huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam. Dit jaar zijn ook wij erbij, wat een feestje! Op zaterdag 16 februari opent Wendy samen met Rico Verhoeven en Nicole Babay de beurs, met dit jaar als thema Liefde & Lust. De rest van de dag zal zij iedereen opzwepen tijdens haar energieke DISQ-workouts. Ook op de andere dagen valt er genoeg te beleven op de WENDY-stand.

Tijd voor een workout

Wij delen de stand met onze collega’s van WENDY’s DISQ Club. Dus heb jij altijd al een DISQ-workout willen meemaken, kom dan zeker langs! De trainers staan voor je klaar om je alles te vertellen over de 10 minuten workouts, het voedingsplan en leggen zij je met alle plezier uit hoe de DISQ werkt.

Liever relaxen?

Onze stand is aangekleed met banken en stoelen van MADE, dus heb je even genoeg gelopen en wil je je voeten rust geven, dan ben je bij ons van harte welkom om even bij te komen en te relaxen. Wij van de redactie staan kaar om je van harte welkom te heten!

Speciale acties

Speciaal voor de Huishoudbeurs hebben wij een mini-WENDY gemaakt die je door te krassen kunt winnen in de app van de Huishoudbeurs. Download de app in de i-Tunes App store of Google Play store om kans te maken. Ook hebben wij een mooie aanbieding voor een abonnement op de WENDY: 3 nummers voor maar 10 euro!

Ben jij er ook bij? Wij hopen je dan in ieder geval te ontmoeten op onze stand. Heb je nog geen kaartje? Kijk dan even hier. Wij kijken er naar uit om je te zien!

(Visited 33 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief