fbpx

Alle looks van Máxima op Koningsdag door de jaren heen

Koningin Máxima staat bekend om haar mooie outfits die ze draagt op Koningsdag. Ze blijft ons maar verrassen! Nieuwsgierig naar de looks die Máxima voor ons in petto had met Koningsdag? Wij hebben 7 outfits voor je op een rijtje gezet.

1. Tilburg 2017

Vorig jaar verscheen koningin Máxima in een ontwerp van Jan Taminiau, een Nederlandse ontwerper die uit Tilburg komt. De donkerblauwe cape van Chenille heeft een rauwe, wollige en matte uitstraling. De donkerblauwe jurk is gemaakt van een combinatie van zijde crêpe Georgette en organza.

Bron: Jeroen Schoonhoven

2. Zwolle 2016

In het jaar 2016 vierde de koninklijke familie het feest in het Overijsselse Zwolle. Koningin Máxima droeg toen een gebloemde rok, roze top én pumps van modehuis Natan. Haar clutch heeft ze speciaal voor Koningsdag laten bekleden met dezelfde stof als haar rok.

Bron: Remco de Waal

3. Dordrecht en Wassenaar 2015

De bordeauxrode cape van Máxima staat haar verrassend goed! Wist je dat deze gewoon van de Zara komt? De jurk is wel high-end, deze komt van Natan, met een clutch van Namu Lux.

Bron: Remco de Waal

4. Amstelveen en De Pijp 2014

In 2014 waren koning Willem-Alexander en koningin Maxima zowel in Amstelveen als in de Pijp. Máxima droeg toen een watergroen linnen jurkje met een zijden glans. Dit is geborduurd met kleine pailletten en pareltjes in brons en koperkleur. Dit ontwerp is gemaakt door de favoriete ontwerper van Máxima, Nathan.

5. Op het IJ 2013

Met de Koningsvaart had Máxima een super mooie jurk aan van Jan Taminiau. Het is een geborduurde jurk met een hele chique schouderlijn. Wist je dat Máxima deze jurk opnieuw droeg tijdens het huwelijk van Carl Philip en Sofia van Zweden?

6. In de Nieuwe Kerk in Amsterdam 2013

Tijdens de inhuldigingsdag in 2013 zag Máxima er schitterend uit! Ze droeg twee jurken, waaronder de bekende blauwe jurk van ontwerper Jan Taminiau. Wij zijn verliefd op deze outfit!

7. Paleis op de Dam 2013

Het was een hele speciale dag, aangezien op deze dag ook de kroning van koning Willem- Alexander plaatsvond. ’s Ochtends verscheen Máxima op het balkon van het paleis op de Dam in een poederroze jurk van Natan.

Bron: ANP

Wij zijn erg benieuwd welke mooie creatie Máxima dit jaar met Koningsdag te zien is. Wat denk jij?

(Visited 14 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief