fbpx

5x de leukste dingen om te doen op de Huishoudbeurs

Wie kent het niet? De Huishoudbeurs is inmiddels een waar begrip in Nederland. Van zaterdag 16 februari tot en met zondag 24 februari is het weer zo ver. De RAI in Amsterdam wordt weer omgetoverd tot een waar ‘Huishoudwalhalla’. Maar wat is er nou eigen allemaal te doen op de Huishoudbeurs? Wij hebben de 5 leukste dingen om te doen op de Huishoudbeurs voor je op een rijtje gezet!

1. Stoelyoga

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Een voordeel is dat je je niet hoeft om te kleden, want je hebt alleen maar een stoel nodig. Trakteer jezelf tijdens een drukke dag werken op een rustmoment door stoelyoga. Tijdens de Huishoudbeurs kanji ontdekken wat stoelyoga voor jou kan betekenen en hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen.

2. Cursus wijn herkennen

Houd jij (net als wij!) ook zo van wijn? Dan is de spoedcursus wijn herkennen een ideale dagbesteding tijdens de Huishoudbeurs. In het Wijntheater leer je in 30 minuten hoe jij de belangrijkste druivenrassen kunt herkennen met je ogen dicht. Beschrijf wat er in je opkomt en onthoud je favoriete wijn in beelden, geuren en uiteraard in woorden.

3. DISQ’en

Ben jij een echte sportieveling? Dan is de DISQ zeker iets voor jou! Wij zijn namelijk ook aanwezig op de Huishoudbeurs. Bij ons kun je terecht om lekker een magazine te lezen of mee te doen met een lesje DISQ. Je traint met de DISQ op je eigen tempo en je bepaalt zelf de weerstand. Ideaal dus!

4. Geniet van optredens

Om tussendoor even tot rust te komen (of juist te feesten), kun je genieten van de leukste artiesten die optreden. Onder andere Monique Smit, Xander de Buisonjé, Thomas Berge, Charly Luske en Samantha Steenwijk zullen te zien zijn op de mainstage!

5. Interieuradvies

Is jouw woonkamer wel weer een keer toe aan verandering? Je kunt op de Huishoudbeurs terecht voor deskundig interieuradvies van professionele interieurarchitecten, waaronder Michiel de Zeeuw. Hij geeft tijdens het eerste weekend van 16 & 17 februari interieur advies. Hoe tof is dat?! Je krijgt bijvoorbeeld tips voor verlichting of kleur in jouw huis!

Kom jij ook?

Zien we jou op de Huishoudbeurs? Je kunt hier nog kaartjes kopen!

(Visited 21 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief