fbpx

21 dagen met DISQ – week 1 Daniëlle

Foto: Shutterstock

De lancering van WENDY’s Elftal en Club, is op dit moment hot & happening. Natuurlijk kunnen wij als WENDY redactie niet achterblijven. Samen gaan wij de 21 dagen challenge aan. Elke dinsdagmiddag krijgen wij een verzorgde training van de jongens van de DISQ. Daarnaast is het de bedoeling dat je thuis elke dag 10 minuten de oefeningen uitvoert. Vooraf heeft iedereen een persoonlijk doel bepaald om zo aan het einde van de rit verbetering te zien of te voelen. Tijdens deze challenge zullen Daniëlle van Braak en Rosa Koelemeijer hun ervaringen met jullie delen. Rosa zal elke maandag hier verslag van uitbrengen en Daniëlle doet dit op de vrijdag. De twee dames hebben allebei een ander doel. Rosa wil ‘afvallen’ en Daniëlle gaat voor het doel fitter worden.

Vandaag de ervaring van WENDY’s stagiaire Daniëlle, over de eerste week.

Wat ik van sporten vind

Sporten, wat vind ik daar eigenlijk van? Heel mijn leven heb ik wel gesport. Ik heb heel wat sporten uitgeoefend. Van ‘s ochtends een balletje slaan op de tennisbaan, tot mee doen met danswedstrijden in de dansschool. Het is belangrijk om fit te blijven en stiekem ga ik deze zomer ook voor het wel bekende zomerplaatje. Ik ben tevreden over mijn lichaam, maar iets meer conditie en fitter worden is voor mij een must. Samen met mijn zusje ga ik elke vrijdagmiddag naar de sportschool. Eerlijk is eerlijk, er wordt ook weleens een vrijdag overgeslagen. Toen ik mijn stage begon bij WENDY, hoorde ik van DISQ. Een apparaatje waarmee je verschillende workouts doet. Het gaf me net dat ene duwtje in de rug om voor mijn persoonlijke doel te gaan. Namelijk: fitter worden.

Personal Trainer

Met 21 dagen op de teller, is deze week ook voor mij van start gegaan. Om precies te zijn heb ik nu 4 dagen achter de rug, eitje! Eigenlijk zijn de kleine 10 minuutjes zo gedaan. ‘s Ochtends krijg ik een mail in mijn inbox met de workout van die dag. Zelf plan ik deze oefeningen graag na mijn stagedag in de avond. Op dinsdag kan ik de 10 minuten overslaan, omdat er dan gesport gaat worden op de redactie. Super vet, zo kunnen we ons klaarstomen voor onze persoonlijke doelen. Wat een enorme luxe! Welke stagiaire kan er nu zeggen dat er een personal trainer langskomt?

Voeding

Op dit moment ben ik dus lekker sportief bezig. Naast het sporten probeer ik ook iets meer op mijn voeding te letten. Het wijntje dat ik op vrijdagavond met mijn vriendinnen dronk, ruil ik nu in voor een spa rood. Ik ben super nieuwsgierig naar het resultaat. Hopelijk ben ik na de 21 dagen fitter en heb ik een betere conditie. Ik ben benieuwd!  De komende 3 weken kunnen jullie elke vrijdag een nieuwe update van me verwachten. Stay tuned!

(Visited 43 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief